Переглядів: 2632 Час на прочитання: 8 хв
Куда пойти в Днепре

Ресторани міста допоможуть заощадити час і зробити день ще продуктивнішим – усіх запрошують на ланч! Для вас підготували цікаві та поживні страви: рамени, суші, бургери, піти, супи, салати, пасти, основні страви та багато іншого. Tomato.ua розповість, де пообідати в Дніпрі. У добірці Confetti, Manufactura, Смак, Котосуші, What’s Up, Моше Вдома, У головних ролях, Кеди.

Ресторани продовжують працювати, щоб підтримувати економіку та мати можливість і надалі допомагати захисникам і тим, хто цього потребує.

Lunch time: найкращі обідні пропозиції у закладах Дніпра

Confetti

Confetti – маленький куточок щастя та гармонії. У ресторані ви відчуєте затишну атмосферу та зможете насолодитися миттю, коли світ зупинився і завмер у вікнах європейських містечок.

Заклади з бізнес-ланчем у Дніпрі – зручний варіант для тих, хто працює в офісі або не має часу на приготування обіду.

Confetti пропонує ідеально збалансовані та корисні страви. Обирайте ланч до смаку: Польпетте з курки + картопляне пюре + сирний соус + салатик, Паста з грибами та шпинатом з вершками та пармезаном, Люля-кебаб зі свинини та яловичини + картопляні дольки + легкий салатик + ямайський соус. Вартість кожної страви – 189 грн.

Ви також можете замовити кожну з цих страв із борщиком або супчиком Консоме з курячим філе. Вартість такого ланчу – 209 грн.

Бізнес-ланч Дніпро доставка – це дуже зручно. Замовляйте доставку від Bolt або Glovo. Забирайте свою обідню пропозицію від Confetti в будні з 12:00 до 16:00.

Manufactura

Шукаєте, де пообідати в Дніпрі? Зверніть увагу на сімейний ресторан Manufactura, де можна скуштувати цікаві авторські страви від шефа.

Одна з особливостей ресторану Мануфактура – бранч-меню, яке складається з перших та основних страв. Серед супів – Курячий бульйон, Зелений борщ і Грибна юшка (80-90 грн).

Основні страви підходять і на сніданок, і на обід – у цьому і особливість бранчу. Позиції доволі цікаві: Шакшука з мисливськими ковбасками, овочами та грінками, Паста з куркою та грибами у вершковому соусі, Деруни, тар-тар з лосося, гуакамоле, крем-сир, яйце пашот, мікс салату, Бефстроганов із яловичини з грибами, картопляне пюре, реліш із солоного огірка, зелень, Бріош з індичкою, томати, яєчний скрембл, соус Бешамель, мікс салату, Бріош з креветками, яєчний скрембл, авокадо, томатна сальса, мікс салату, Ліниві вареники з вишнею та маком, гарбузова карамель, сметана. Вартість основної страви – від 200 до 240 грн.

Ви також можете обрати на обід щось із основного меню: закуски, салати, супи, основні страви і т.д.

Смак

Смак – сімейний ресторан, який розташувався в затишній паркові зоні. Тут готують страви української та європейської кухні. До ваших послуг – дитяча кімната з нянею, літній майданчик, літній кінотеатр і караоке зал.

У ресторані створили всі умови для комфортної трапези. Смак запрошує на бізнес-ланч у ресторані в будні з 12:00 до 15:00. На вас чекає повноцінний обід всього за 100 гривень. Комплексні обіди Дніпро від ресторану Смак – це швидко, поживно та вигідно.

Ви також можете обрати на обід будь-яку страву з меню. Асортимент доволі широкий: гарячі та холодні закуски, салати з м’ясом, овочами та морепродуктами, страви зі свинини, яловичини, птиці, індички та риби, страви на мангалі, перші страви та багато іншого.

Яскраві позиції – Баранина на грилі  (160 грн), Шашлик (230 грн), Сьомга у винно-вершковому соусі (370 грн), Фірмова сковорідка «СМАК» (200 грн), фірмовий салат Смак (150 грн), Морський окунь зі шпинатом  (250 грн), Ребра гриль під соусом Джек Деніалз (120 грн).

Котосуші

Котосуші – перша та єдина доставка Суші в Дніпрі, в якій практично всі процеси автоматизовано. Суші готують справжні японські роботи. Завдяки цьому клієнт отримує своє замовлення надзвичайно швидко та практично з-під ножа – всього через 39 хвилин після оформлення.

Нещодавно заклад повністю оновив рамени. Наситили бульйон (його варять від 12 до 16 годин), додали нові інгредієнти та знизили ціни. Рамен – це ідеальний варіант ланчу. Рекомендуємо скуштувати Рамен з телятиною (169 грн) або з креветкою (199 грн). Не менш цікаві варіанти обіду – Корейський боул з креветками та локшиною (239 грн) та Американський боул з лососем і рисом (299 грн).

Після оформлення замовлення неодмінно зіграйте в гру, де у вас буде шанс виграти Боул з куркою теріякі до наступного замовлення.

У Котосуші ви також можете оформити самовивіз. Замовлення можна забрати у спеціальному боксі, який розташувався у ТРЦ Нео Плаза. Команда працювала над боксом майже рік, він єдиний у Дніпрі. Його відкрили під час війни.

What’s Up

What’s Up – сучасний ресто-бар, у якому на вас чекає комфортна їжа. У меню представлено безліч цікавих страв, які ідеально підходять для ланчу. Супи, основні страви, салати та багато іншого.

Яскраві основні страви – Гречана локшина з тигровою креветкою (250 грн), Медальйони з соусом Блек Пепер (400 грн), Лосось з овочами (400 грн).

Якщо ви бажаєте на обід салат, у закладі для вас є багато цікавих пропозицій. Теплий салат з телятиною (320 грн), Салат з лососем та соусом ромеско (280 грн), Салат з Моцарелою та соусом песто.

Чудова пропозиції для спекотного літнього дня від What’sUp – Гаспачо з тигровою креветкою (200 грн) та Окрошка (150 грн). останню готують з додаванням мінеральної води, сметани та гірчиці, з телятиною, овочами та кропом з цибулею. Подають з хрумкими тостами, гірчицею та слайсом лимону.

А на десерт замовте дещо з особливого літнього меню. Рекомендуємо Мілкшеейк або Полуничний тарт (150 грн).

Моше Вдома

Моше Вдома – ресторан ізраїльської кухні. У меню представлені хумуси та тхіна, салати, перші страви, шварма, лафа, піти, риба, м’ясо та багато іншого.

Яскрава пропозиція для обіду від Moshe – Лафа з кебабом (215 грн). Це ніжний коржик, а в нього загорнутий кебаб із яловичини та баранини, мікс салату, солоний огірок, соуси та йогурт. Подають разом із картопелькою фрі та сирним соусом.

Відкрита шварма хард Яловичина (235 грн) збірна Дніпра зі всенародної любові. Все на тарліці: шварма з яловичини, картопля фрі з сирним соусом, солоний огірок, свіжий салат, маринована цибуля та хумус із амбою.

На Піти теж зверніть увагу: зі швармою з курки/яловичини, з фалафелем, сабіх, чізбургер, з креветками й авокадо, за гарну поведінку (від 165 грн).

Ідеальний варіант для спекотних серпневих днів – Окрошка. Основа на йогурті, гірчиці та тархуні. В начинці – копчена курка, відварена курка, овочі, зелень і яйце.

Легкий варіант обіду Салат з креветкою, авокадо та горіховим соусом (215 грн).

У головних ролях

У головних ролях – сучасний гастрономічний бар. У меню представлені авторські напої та страви: хумус, бао, тар-тар, кесаділья, севіче, паста, бургери, люля-кебаб, різноманітні страви з м’яса, риби та морепродуктів.

Для тих, хто полюбляє куштувати сніданки на обід – сирники, омлет, шакшуку та брускети готують весь день.

Ідеальна, швидка, соковита страва на обід – Бургер з індичкою (310 грн) – солодова булочка, котлета з індички, рукола, томатна сальса, солоний огірок, чеддер, камамбер, маринована цибуля.

Любителям рибки варто скуштувати Лосось гриль з морквяним різотто та соусом Теріякі (290 грн). Ця страва підкорила серця багатьох.

А поціновувачам м’яса варто звернути увагу на Філе Міньйон з овочами гриль (330 грн) – Міньйон з печеними на грилі кабачками, салатним перцем, цибулею та баклажаном. Подають з соусом BBQ.

У закладі люблять експериментувати, але не забувають про класику. Цікава сезонна страва – Карпаччо з телятини з додаванням черешні.

Кеди

Паб Кеди – місце, де мистецтво крафтового пивоваріння поєднується з авторською кухнею.

Минулого тижня паб презентував новий ланч. У меню: Курячий бульйон з локшиною, Сендвіч з омлетом та куркою, Салат з куркою та карамелізованою цибулею, Тайський шашлик з картопляними дольками. Вартість 2 страв – від 140 грн, 3 страви – від 170 грн. Кожного чекають на lunch у будні з 12:00 до 16:00.

У меню ви знайдете повноцінні страви, які чудово підходять для обіду. Наприклад, сьогодні замовте Філе макрелі з кабачком гриль і літньою сальсою. Якщо ви не на роботі, зверніть увагу на те, що до неї чудово смакує Портер.

Почати обід можна зі справжнього Сморреброда – обсмажений злаковий хліб з копченою сметаною, з овочами, беконом і обсмаженим норвезьким оселедцем.

Неочікуване поєднання – Тар-тар з телятиною, сезонними ягодами та травами.

Любителям бургерів варто скуштувати Бургер з мармуровою телятиною, булочкою бріош і цибулевим мармеладом (209 грн).

Завітав до закладу на ланч – задонать на ЗСУ! ??

FAQ

  • Яку інформацію можна знайти в статті «Де пообідати в Дніпрі: огляд ланчів від ресторанів»? на Tomato.ua

Це сторінка, яка містить огляд ланчів від закладів у місті Дніпро. У добірці – Confetti, Manufactura, Смак, Котосуші, What’s Up, Моше Вдома. У головних ролях, Кеди. Вона створена для людей, які шукають місце для обіду в місті та хочуть дізнатися більше про ланчі, які пропонують ресторани.

Метою статті є огляд та порівняння ланчів від ресторанів Дніпра з метою допомогти читачам обрати місце для смачного, поживного й вигідного обіду.

  • Що таке ланч?

Ланч – це обід, який подають у ресторанах і кафе зазвичай з 12:00 до 15:00. Він часто складається зі спеціального меню, що включає головну страву, суп, салат і напій. Це зручна пропозиція для тих, хто працює в офісі й тих, хто не бажає носити лоточки з їжею з дому на роботу.

У якості обіду ви також можете обрати будь-яку позицію з меню. Наприклад, борщ, пасту, Цезар, бургер або будь-яку іншу страву.

  • Які страви рекомендується спробувати?

У статті наведені рекомендації від Tomato.ua щодо страв, які можна спробувати у кожному з ресторанів, а також спеціальні пропозиції ланчів. Це Польпетте з курки + картопляне пюре + сирний соус + салатик, Сьомга у винно-вершковому соусі, Зелений борщ і багато іншого.

  • Які ціни на ланчі в ресторанах?

Ціни на ланчі у ресторанах можуть варіюватись в залежності від закладу. Наприклад, у Confetti можна замовити страву за 189 грн, а Смак пропонує бізнес-ланч за демократичною вартістю 100 грн. Варто зазначити, що ціни можуть змінюватись з часом, тому краще перевірити актуальні ціни на момент відвідування ресторану.

  • Чи можна забронювати столик на ланч в ресторані?

У більшості ресторанів можна забронювати столик для ланчу заздалегідь. Рекомендуємо це зробити, щоб бути впевненими у наявності вільного місця для обіду. Ви можете забронювати столик прямо на платформі Tomato.ua за телефоном, на сайті або в соціальних мережах (посилання на Instsgram/Facebook/сайт вказані в профілі окремого закладу).

  • Чи є в ресторанах вегетаріанські та дієтичні страви?

Більшість ресторанів пропонують вегетаріанські та дієтичні страви (салати, каші, паста, супи, різноманітні основні страви, десерти і багато іншого). Рекомендуємо уточнити наявність необхідних позицій у адміністратора або безпосередньо в закладі у офіціанта.

  • Чи можна замовити обід з доставкою в Дніпрі?

Так, ви можете замовити доставку страв на роботу, додому чи в будь-який інший куточок місця. Це можна зробити на сайті, в соцмережах або спеціалізованих додатках (Bolt, Glovo тощо). У ресторані Confetti також доступна доставка бізнес-ланчу.

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Кращі заклади Дніпра

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.