Переглядів: 2520 Час на прочитання: 6 хв
Топ-5 Київ

Готові заморожені страви – це не лише швидко, зручно та просто. Це справжній превентивний удар по голоду. Tomato.ua розповість, де замовити напівфабрикати в Києві. У добірці – пельмені, сирники, голубці та інші страви від Prynada Ukrainian Cafe, Gotoveat, Балувана Галя, Мама готувала, М’ясторія, Алаверди.

Ресторани допоможуть зекономити час і сили на приготування страв. Заклади підтримують економіку, надають робочі місця та долучаються до різноманітних благодійних ініціатив, наближаючи перемогу.

Prynada Ukrainian Cafe

Prynada Ukrainian Cafe – ресторан актуальної української кухні, який пропонує широкий асортимент продуктів власного виробництва: домашні вареники, пельмені, голубці, млинчики та сирнички.

Напівфабрикати власного виробництва з натуральних інгредієнтів без домішок, барвників, стабілізаторів і підсилювачів смаку – корисний і якісний handmade продукт. Усі напівфабрикати готують і ліплять вручну. Кожен вареник/пельмень – це багато начинки та тоненьке тісто, приготоване з борошна, води та солі з перцем.

Яскраві позиції – Бейбі голубчики (195 грн), Млинці з куркою та грибами (195 грн), Вареники 4 сири (185 грн), Бейбі сирнички (195 грн), Вареники з чорницею (195 грн), Вареники з мармуровою телятиною (245 грн).

Чудові та зручні варіанти для родини – Сет напівфабрикатів «Комбо» (935 грн/3 кг) та Сет заморожених вареничків (450 грн/2 кг).

Корисні та натуральні заморожені страви – ідеальний варіант поживної та швидкої вечері, сніданку чи обіду. Для приготування потрібно лише 7 хвилин вашого часу.

Замовляйте доставку на сайті чи забирайте самостійно з ресторану.

Gotoveat

У кінці липня на Теремках з’явилося місце, де можна купити улюблені варенички «як у мами», замовити дієтичні боули на обід і їсти Олів’є цілий рік.

Gotoveat – заклад-магазин, де можна придбати як заморожені продукти, так і вже готові страви. Створений для тих, хто втомився від кухонної рутини, але при цьому не готовий витрачати багато коштів на постійне харчування в ресторанах.

Gotoveat пропонує просту, усім знайому та улюблену їжу. Сирники, курятина-гриль з паровими овочами, окрошка, вареники, пельмені, паштет, хумус, котлети з м’яса та білої риби – меню підходить як для поціновувачів healthy lifestyle, так і для тих, хто не може відмовитися від маминих обідів.

В асортименті замороженої продукції: Млинці з м’ясом (150 грн), Пельмені з курятиною (108 грн), Котлети по-київськи (240 грн), Вареники з вишнею (100 грн), Картопляні зрази з м’ясом (108 грн), Сирники (225 грн), Ліниві вареники (165 грн) та багато іншого.

Ви можете самостійно забрати замовлення Теремках або у Вишневому чи скористатися службами доставки Glovo та Uklon.

Балувана Галя

Варенична Балувана Галя пропонує апетитні, по-справжньому домашні, приготовані лише з натуральних продуктів, фірмові вироби.

Кожного дня власноруч готують пельмені 4 видів: з телятиною, зі свининою, з куркою та сиром, а також дитячі з індичкою (від 305 грн).

А також вареники з різноманітними начинками: солоні та солодкі. З копченою куркою і картоплею, Фірмові з сиром сулугуні, помідором та зеленню, З м’ясом, Парові з вишнею (від 215 грн).

У меню великий вибір фірмових кулінарних виробів: Голубці (155 грн), Сирники (150 грн), Котлети (195 грн) та інші фірмові страви, які ви можете придбати з собою.

Млинці теж пропонують з різними начинками: з медом і горіхами, з шинкою та сиром, з телятиною, свинним язиком та сиром (від 155 грн).

У закладі діє акція – Купуй 2 кг заморожених вареників і отримай 0.5 кг у подарунок. Ви можете замовити не лише заморожені напівфабрикати, але й уже готові страви.

Мама готувала

Мама готувала – напівфабрикати по-домашньому. Страви готують кожного дня з якісних продуктів, без барвників і консервантів. Мама готувала – крамниця заморожених страв, як мама готувала. Це шокова заморозка та страви за 15 хвилин.

В асортименті – вареники, млинці, пельмені та хінкалі, картопляні зрази, сирники, голубці та долма, котлети та тефтелі, чебуреки, фарширований перець, грузинська і східна випічка та навіть заморожені набори для приготування перших і інших страв.

Процес приготування голубців дійсно складний та займає багато часу. Вам не потрібно «заморочуватись» — замовляйте голубці з різними начинками: з м’ясом, з грибами, з телятиною (128 грн).

ТОП-3 сніданки від Мама готувала – Млинці з солодким сиром (104 грн), Сирники (109 грн), Вареники з вишнею (95 грн). Кожен із цих сніданків можна приготувати за 15 хвилин. Він сподобається і дорослим, і дітям.

М’ясторія

М’ясторія – ресторан і магазин, який розвиває культуру споживання стейків. Заклад пропонує сиру та готову продукцію. В асортименті сирої продукції – стейки, шашлики, напівфабрикати, свинина, яловичина, телятина, сало, птиця, баранина, кролятина, авторська продукція, пельмені, вареники, м’ясторики для дітей, фрукти та овочі, зелень, яйця, бакалія.

У меню – Пельмені з різними начинками: з телятиною, з кроликом, зі свининою та яловичино, з індичкою, дитячі з куркою (від 260 грн). вареники теж представлені з різними начинками: з м’ясом, з капустою, з картоплею, з вишнею (від 165 грн).

Серед напівфабрикатів – фарш, біфштекс, ковбаски, фрикадельки, люля-кебаб, нагетси, шніцель, буженина, рулет зі свинини для запікання та багато іншого.

Це зручні пропозиції для будь-якої нагоди: для обіду та вечері на кожен день, для посиденьок з друзями і трапези з рідними, для пікніку та вечірки. М’ясторія допоможе зекономити час і сили на приготування улюблених страв.

Алаверди

Алаверди – ресторан грузинської кухні. це немовби мегобарі-грузин, до якого можна прийти в гості без попередження, з яким можна пожартувати, посміятися і завітати з друзями чи сім’єю на ароматну вечерю.

Ресторан Алаверди підготував вигідну та зручну пропозицію для любителів грузинської кухні. Тприготоепер ви можете готувати справжній хінкалі, як у ресторані, у себе вдома.

Заклад представляє асортимент заморожених хінкалі, виготовлених із застосуванням технології шокової заморозки. Продукт виробляють із дотриманням стандартів якості, адже турбота про здорове харчування – це один із основних принципів закладу.

Хінкалі зібрані вузликами з тонкого тіста з різними начинками. Готуються виключно вручну з традиційним грузинським рецептом. В асортименті – Заморожені хінкалі з бараниною, з сиром, з телятино/свининою (120 грн/6 шт).

На приготування знадобиться всього 7-8 хвилин.

Поповнюйте ваші запаси улюбленими стравами та не витрачайте часу на приготування вдома. І не забувайте донатити на ЗСУ!??

Головна фотографія: Мама готувала.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Де посидіти на Оболоні: підбірка цікавих кафе та ресторанів

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все