Один з магазинів-ресторанів мережі «М'ясторія» розмістився на вулиці Академіка Вільямса в Голосіївському районі Києва.
Особливістю закладу вважається широкий асортимент свіжої м'ясної продукції преміум-класу, яку можна купити або замовити через інтернет. У магазинах мережі м'ясо постачають з локальних фермерських господарств.
Гостям представлена яловичина двох і трьох тижневої вологої витримки, а також стейки з яловичини породи Абердин-Ангус з різними ступенями мармуровості, стейки Рибай і Тібоун, які витримуються 30-45 днів у камері з гімалайською сіллю.
Відвідувачі можуть обрати будь-яке вподобане м'ясо з вітрини і його одразу приготують.
У закладі представлено асортимент стейків сухої та вологої витримки, спеціалітети, тартари, карпачо, бургери, салати, біфштекси, супи, паштети, нагетси, кебаби, домашні ковбаси, буженина, баварські ковбаски-гриль, шашлик зі свинини, яловичини, баранини, курки, суші й роли.
Інтер'єр магазину-ресторану виконаний у сучасному стилі - насичені шоколадні відтінки, лаконічні меблі, оздоблення з натурального дерева темних порід і металу.