Переглядів: 982 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua дізнався, що  цікавого планують заклади столиці цього тижня. У цій добірці – дегустації, благодійні концерти, вечері, кулінарний майстер-клас. Обирайте, куди піти у Києві 15 – 19 вересня. Більш детально про івенти  Прага, Pepper’s Club,  3.bokala, За двома зайцями, PR Bar, Osocor Residence, Веранда на Дніпрі, Forest, Fenix Italia.       

Ресторани продовжують роботу у складний час, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 15 – 19 вересня

Четвер, 15 вересня

У четвер ресторан Прага влаштовує о 19:00 еногастрономічну вечерю-аукціон. Легендарний тенісист, перша ракетка України Сергій Стаховський відкоркує найкраще вино з власних виноробень під акомпанемент страв української авторської кухні від шеф-кухарки ресторану Зоряни Ранько. 

Меню вечері:

  • Пухтик з гусятиною з сабайоном з білого гриба та кислицею і Трамінер рожевий — біле, сухе, 2021
  • Мус із дикої форелі з гелем із яблука та ялиці і Шардоне — біле, сухе – 2021
  • Пате з курячої печінки та желе з калини і Мерло — червоне, сухе, витримане, 2019
  • Телятина рублена з каперсами з бузини та ферментованим коріандром і Мерло резерв, 2019
  • Медальйон з телятини з чебрецем, соусом з сушеного білого гриба та чіпсами з батату і Каберне Совіньйон — червоне, сухе, витримане, 2019
  • Десерт мусовий Cуниця з калиною і Сапераві — червоне, сухе, витримане, 2018

Наприкінці вечері разом з фандрейзинговою платформою президента України Володимира Зеленського United 24 тут проведуть аукціон. Усі зібрані кошти з якого будуть перераховані на придбання автомобілів швидкої допомоги категорії С для наших захисників. Вартість участі: 2000 грн.

Пʼятниця, 16 вересня

У п’ятницю о 18:00 в Pepper’s Club виступить представниця української популярної музики – Monarha. Під час війни вона зібрала музичну команду та організовує благодійні концерти на підтримку бійців на передовій. Вартість входу: добровільні донати “на каску”.

3.bokala о 19:00 влаштовує вечір живої музики. Отримайте насолоду від чарівних звуків саксофона, гарної компанії та улюблених страв у затишній атмосфері закладу. Візьміть на вечерю салат з запеченою куркою та рікотою (165 грн) та чорну пасту з морепродуктами (295 грн).

Субота, 17 вересня

Ресторація За двома зайцями о 14:00 влаштовує презентацію-дегустацію історико-кулінарної книги «Рецепти від селебритіс світової історії». Клеопатра розкриє гастрономічні секрети своїх чар. Під музику геніального Бетховена подаватиметься його улюблений суп. Від особистого лікаря Мао Цзедуна ви дізнаєтеся секрети міцного здоров’я Великого Керманича і скуштуєте одну із страв, яка надавала йому сил та енергії. Дізнаєтеся, який смаколик був джерелом натхнення Зігмунда Фрейда. Вартість участі: 1000 грн, що передбачає обід та книгу.

PR Bar о 17:30 влаштовує концерт Мікі Чуєва та Марини Тімченко (бойран). У репертуарі дуету ви почуєте авторські та традиційні пісні народів світу. Променисті, драйвові та одночас мелодійні виступи гурту не залишать вас байдужими. Вартість входу: 150 грн. Частину коштів від виступу тут передадуть на допомогу постраждалим від військової агресії в Україні.

У суботу о 18:00 Osocor Residence влаштовує благодійний концерт. Цього разу на сцені виступить Міша Крупін та гурт Корупція. З самого початку війни артист направив всі свої зусилля на допомогу постраждалим районам України, армії та тим, хто цього потребує. Цього разу мета події — збір коштів із проданих квитків на підтримку наших сміливих ЗСУ. Вартість квитка: 600 грн.

Неділя, 18 вересня

У неділю завітайте до ресторану Веранда на Дніпрі сімейний день. Шеф-кухар закладу Сергій Башинський готуватиме фірмовий плов за родинним рецептом. Аромат східних прянощів у поєднанні з ніжним м’ясом, рисом та овочами доповнять атмосферу дня. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Кафе Forest о 12:00 влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Маленькі кухарі будуть готувати хачапурі. А батьки можуть у цей час поласувати фірмовими стравами. Радимо скуштувати салат з морепродуктами (189 грн) та пасту сирну з в’яленими томатами (175 грн).

Понеділок, 19 вересня

У понеділок ресторан Fenix Italia запрошує на пікантну свинину, приготовану на рожні у дров’яній печі. Порційну страву подаватимуть з гарніром попкорн з гречки. Та пригощатимуть крижаною горілкою Staritsky Levitsky, яка ідеально пасує до запеченого поросяти. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 1 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все