Переглядів: 1186 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Пірати точно знаються на алкоголі. Ром – пряний, зігріваючий, п’янкий напій, який виготовляють із цукрової тростини. Має безліч шанувальників у всьому світі. Це один із найпопулярніших інгредієнтів серед барменів. Tomato.ua підготував статтю про коктейльні мікси на основі улюбленого напою піратів від закладів Києва. До вашої уваги – коктейлі від P2B, Fenix Asia, Arthouse, Endorphine, Trust Bar.

Столичні бари та ресторани дивують оригінальними поєднаннями та тішать класикою. А головне – підтримують економіку, допомагають захисникам і наближають перемогу.

P2B

P2B – сучасний інстаграмний бар на вулиці Олеся Гончара. P2B створений для тусовок, вечірок, чіллу та посиденьок із друзями. У меню ви знайдете цікаві коктейлі на основі рому.

Over Dose (200 грн) – авторський коктейль на основі темного рому та червоного вермуту з ароматом абрикосу та цитрусовим післясмаком. Його міцність майстерно доповнена солодкими нотками рому Plantation Dark.

Pear Pie (190 грн) – приємний легкий сауер, що нагадує свіжоспечений штрудель із грушою. У його основі – ананасовий ром. Ніжний, пряний і солодкий, як вечори в P2B.

Banana Brain (190 грн) – авторський твіст на класичний Daiquiri. Готують на основі світлого й темного рому з лаймовим фрешем. Створений для любителів строгих кисло-солодких коктейлів середньої міцності з яскравим банановим ароматом. Той самий напій, який занурює у найтепліші спогади про минувше літо.

Butterfly (190 грн) – неперевершений солодкий коктейль із несподіваним поєднанням рому та аперолю, доповнений шармом білого персика. Здивує навіть найвибагливішого поціновувача барної культури столиці.

Fenix Asia

Ресторан Fenix Asia обожнює зустрічати гостей і вести їх шляхами нових гастрономічних переживань. Безперервна творчість, шана традицій, поклик стихій і східна мудрість – тут на вас чекає найавтентичніша атмосфера. Кожен коктейль – це не просто мікс інгредієнтів, але і яскрава емоція у кожному ковтку.

Пориньте у м’які обійти авторського коктейлю Pink Panda. Це цікавий напій на основі білого рому зі смаком бузини, грейпфрута та лайму.

White Colada (225 грн) – легкий тропічний коктейль. Два види рому (білий і оверпруф), пюре юзу й кокоса, ананас, лайм, коктейль, освітлений молоком.

Рекомендуємо також скуштувати авторський м’ятно-шоколадний, пряний коктейль Helena (245 грн) – це яскраве поєднання бітеру, рому, італійського аперитиву з нотами освіжаючої м’яти. Ідеально для сонячної погоди.

Чудова страва до коктейлю – Соковитий лосось із хрусткою скоринкою, битим авокадо, едамаме та японським соусом даші. Вона одночасно легка, корисна та вишукана.

Arthouse

Arthouse – затишний заклад із димними кальянами, авторською кухнею, PS4 та різноманітними авторськими коктейлями та крафтовими лимонадами. У закладі готують цікаві авторські та класичні коктейлі на основі рому.

Рекомендуємо скуштувати напої з категорії Special. Dark and Rum (240 грн) – Plantation dark, вишневий лікер, Campari, фреш лимону, фреш грейпфруту, імбирна содова. Black Mamba – темний ром, червоне вино, пюре червоної смородини. Вартість коктейлів Special – 240 грн.

Samoan Pub готують з ананасового рому Plantation pineapple, віскі Rittenhouse rye, Cocchi Americano, фрешу ананасу та лимону, цукрового сиропу. Voodoo Down – (ром Plantation dark, віскі Four roses, Dry curacao, Port wine, сироп вишні, фреш лимону).

Поціновувачам класики пропонують Мохіто та Hemingway Special (230 грн). Окрема категорія – Tiki коктейлі на основі рому. Тут легендарні Піна Колада, Май Тай і Зомбі (по 230 грн).

Endorphine

Endorphine пропонує відпочинок з димними кальянами, оригінальним коктейлями та різноманітними стравами.

Для зручності коктейльна карта поділена на категорії. Кожна з них відповідає напою, на основі котрого готують коктейль: джин, горілка, віски/бурбон, ром/піско, лікери, ігристе, а також зимові коктейлі та mixed drinks.

Пропонують класичні напої, такі як Zombie (180 грн), Mai Tai (190 грн). Marvel (170 грн) – ром «Captain Morgan», лікер Peche, Aperol, обліпиха, лимон. Sweet Smash (180 грн) – ром, Kahlua, сироп Chocolate cookie, Fireball, еспресо, вершки.

Test 13 (150 грн) – ром, Jagermeister, сироп Falernum, лимон, тонік. Ruby Berry (160 грн) – ром, ягідний лікер Crème de cassic з чорної смородини, лимон, сироп Morello cherry, Sherry dry. Spiced Out (160 грн) – ром, сироп Winter Spice, Amaretto, імбир, лимон.

Trust Bar

Trust Bar – атмосферний бар, де на вас чекають салати, бургери, лаваш роли, локшина, закуски, кальян, цікаві коктейлі та напої.

У меню ви знайдете різноманітні класичні та авторські коктейлі, а також твісти на класику, які готують на основі рому Bacardi.

Zombie (295 грн) – коктейль, створений для любителів рому. У складі – 3 види рому, лікер Luxardo, сироп Falernum, маракуя, фреш лайму та грейпруту. Old fashion bastard (195 грн) – цікавий коктейль на основі рому, трав’яного та горіхового лікерів, сиропу з тростинного цукру.

Spice 75 (180 грн) – чудовий варіант для любителів гостренького. Готується на основі spiced рому, лимонного соку, цукрового сиропу міксу прянощів і спецій.

Hemingway daiquiri (180 грн) – білий ром, лимонний і грейпфрутовий сік, лікер Luxardo. Illegal (180 грн) – коктейль на основі рому, мескалю, сиропу Falernum та лікеру Luxardo.

Випив коктейль на основу рому – задонать на ЗСУ!??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Меню, присвячене зіркам: Talkies запускає нову коктейльну карту

 

 

 

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все