Переглядів: 592 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Зараз заклади столиці намагаються працювати попри постійні відключення світла та влаштовують цікаві заходи. Тим самим підтримуючи економіку країни, допомагають волонтерам та ЗСУ, і всім хто цього потребує. Tomato.ua дізнався, що планують заклади цього зимового вікенду. Обирайте, куди піти у Києві 1 – 3 грудня. Більш детально розповідаємо про Berlin’89, Курені, Alchemist Bar, Trullo Cafe, БарменДиктат

Куди піти у Києві 1 – 4 грудня

Четвер, 1 грудня

Винний бар Berlin’89 запрошує на вечірку на честь своєї першої річниці. У цей вечір на гостей чекають фірмові напої, розіграш подарунків та крута атмосфера. За музичний супровід буде відповідати DJ David Kareyan. Початок о 19:00. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Пʼятниця, 2 грудня

Ресторан Курені 2 та 3 грудня влаштовують благодійну музичну зустріч «Kureni Незламні» на користь Збройних Сил України. В першу п’ятницю зими на гостей чекає David Kareyan (live), а також чотири години насиченої колаборації від Shtenge b3b Dimone b3b Capacity House. У суботу виступатиме Artem Neba та артисти, які також пишуть власну музику – киянин Noidor та Elijah. Вхід на подію — благодійний внесок від 200 грн.

Субота, 3 грудня

У суботу завітайте Alchemist Bar. Тут виступить гурт Авіатор з презентацією нової програми 4.5.0. Концерт відбудеться з метою збору коштів на підтримку дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит». На початку музичної кар’єри гурт AVIATOR на українській сцені був, як ковток свіжого повітря: динамічна музика, добре поставлені голоси, зрозумілий стиль, вдала назва, наповнена романтикою неба. Команда відразу захопила аудиторію та надовго оселилася в чартах провідних радіостанцій. Початок о 18:00. Вартість квитків: 420 – 590 грн.

Неділя, 4 грудня

У неділю об 11:00 Trullo Cafe та благодійний фонд «Я Майбутнє України» запрошують долучитися до проєкту «Створимо диво разом» до Дня Святого Миколая. Тут готують подарунки для дітей, які знаходяться далеко за межею бідності, вони будуть передані у «Місто Добра» під керівництвом Марти Левченко. «Місто Добра» крім дітей з мамами, які втекли від насилля, прийняло 2, евакуйовані через війну, дитячі будинки. Дітей дуже багато і всі вони потребують допомоги. У якості подарунків обрали такі необхідні речі як:

  • Товари для особистої гігієни (зубна щітка, паста, мило, шампунь)
  • Канцтовари (ручки, блокноти, олівці, зошити)
  • Товари для творчості (альбоми для малювання, фломастери, кольорові олівці, розмальовки, пластилін, фарби)
  • Солодощі
  • М’які іграшки (до 30 см)

БарменДиктат о 18:00 влаштовує презентацію Контабасу Kontapel. Це старовинний український напій, який виготовляється на основі спеціально підготованого дистиляту та витримується у скляних кубах на свіжозрізаних бруньках чорної смородини. Через те що бруньки природним способом можна зрізати лише один раз у році, виготовлення напою є дуже трудомістким та дорогим. Для виготовлення 10 пляшок необхідно зібрати майже 5 літрів бруньок, а збір проходить лише 4 дні в році. Для гостей свій діджей сет зіграє засновник компанії Роман Пелех. Вартість участі: уточнюйте у менеджера.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все