Переглядів: 971 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Ще не вирішили як провести ці мінливі березневі вихідні? Tomato.ua підібрав для вас цікаві та смачні пропозиції від ресторанів і кафе столиці. Куди піти у Києві 9 – 12 березня? Розповідаємо про Beer Party bar, Garage Kyiv, Saxagansky, 044 Coffee, Docker-G pub.     

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 9 – 12 березня

Четвер, 9 березня

У четвер Beer Party bar разом з волонтерською групою «НАШ ФРОНТ», спілкою івент-діджеїв України влаштовують благодійний DJ-марафон, де збиратимуть кошти на підтримку 46-ї Бригади, яка захищає нас на Донбасі. Свої потужні сети цього разу представлять:

  • DJ ANDREW WOLF
  • DJ KOVIN
  • DJ OSYA
  • DJ KOSTA KOT

Початок заходу о 18:00. Будь-який ваш донат допоможе нашим захисникам наблизити день Перемоги. 

П’ятниця, 10 березня

У п’ятницю Garage Kyiv о 18:00 влаштовує винну дегустацію «Піно Блан. Білий персик з медом». Піно Блан один з недооцінених білих сортів, та самий недооцінений серед своєї родини Піно: Нуар, Грі та Блан. Усе більше талановитих виноробів звертають на нього увагу та намагаються створити з цього сорту винограда щось своє особливе, передати через нього характер місцевості та свій власний. Цього вечора гості продегустують цікаві зразки з Франції, Німеччини, Австрії, Італії та України. З різних регіонів, від різних за характером та темпераментом виробників з різним баченням цього сорту. Будемо шукати білий персик з медом та слухати цікаві історії про білий Піно та виноробів. Кворум – 5 учасників = 5 вин, якщо бажаючих буде більше, вина буде до 8 зразків на десятьох. Вартість участі: 1400 грн. Вино, хліб та цікава розповідь включені. Частину заробітку тут традиційно перерахують на нашу спільну перемогу.

Увечері завітайте до ресторану Saxagansky. Тут о 18:30 влаштовують вечір виступу саксофоніста Олександра Сивака. У меню обирайте страви з італійського меню від бренд-шефа Елеонори Баранової, переможниці шоу «Мастер Шеф». Радимо скуштувати запеченого судака в маринаді з прованських трав, картопляно-трюфельним пюре, спаржевою квасолею та томатами чері (295 грн) та равіолі з томленим язиком теляти, лисичками, пармезаном та молодим зеленим горошком (350 грн).

Субота, 11 березня

У суботу о 17:00 044 Coffee влаштовує дегустацію Українських вин сорту Шардоне із сомельє Ольгою Гірман, переможницею XVIII Всеукраїнського конкурсу Український сомельє 2021 року. Гості продегустують українські вина, вироблені із сорту винограду Шардоне з закусками від українських фермерів. Вартість участі: 650 грн.

Неділя, 12 березня

У неділю о 18:00 Docker-G pub влаштовує концерт гурту Чумацький Шлях. Гурт Чумацький Шлях (CH.SH) — сучасний альтернативний та прогресивний рок з елементами етнічних мотивів різних країн світу (Folk Alternative Metal). Важкі гітарні рифи, шалена енергетика, речитатив, динамічні приспіви та атмосферне шоу під час живих виступів. У доробку гурту є два студійні альбоми («Lorela» 2013; «Самурай»2015) та міні альбом (“Тисячі років” 2018). Вартість квитків: 250 – 1000 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам! ??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все