На Подолі в Києві, на перетині вулиць Ігорівської та Набережно-Хрещатицької, розмістився один з барів мережі закладів «Docker-G pub».
Інтер'єр оформлений дизайнерами в класичному барному стилі - цегляні стіни, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, активна барна стойка і м‘яке освітлення.
У барі гості можуть покуштувати популярних європейських страв - салати, холодні й гарячі закуски, перші й основні страви, ковбаси, гарніри десерти.
У меню представлений ряд страв від шеф-кухаря, серед яких відзначають:
- салат з печених овочів з язиком у кисло-солодкому соусі на подушці з кус-куса,
- паштет з печінки кролика з курячим серцями й полунично-цибулевим мармеладом,
- крем-суп «Аспарагус» з яйцем-пашот і грінками,
- качину ніжку-конфі з маринованою грушею під соусом «Апельсинова гірчиця»,
- філе судака з червоним рисом і пармезаном,
- медальйони з телятини на подушці з трюфельної поленти з беконом під м'ясним соусом.
- мікс салат з лососем-гриль і білими грибами,
- буябес,
- стейк Рибай з перцевим соусом, кукурудзою-гриль і томатами,
- каре телятини з фірмовим соусом Docker-G і кукурудзою-гриль,
- свинячі ребра «Docker-G»,
- каре ягняти з соусом з блакитного сиру дорблю,
- фірмові ковбаски по-мюнхенськи з курки з картоплею фрі та вершковим соусом.
Велика барна карта пропонує класичні, екзотичні й фірмові авторські коктейлі, розливне і пляшкове пиво, міцний алкоголь, зокрема асортимент односолодового і купажованого віскі, а також іспанські, італійські, французькі, німецькі, аргентинські, португальські, грузинські, новозеландські, австралійські вина.
Регулярно в «Docker-G pub» проходять тематичні та музичні вечірки, а також виступи популярних виконавців і кавер-груп.