Переглядів: 1153 Час на прочитання: 8 хв
Львов

Солоденький чи кислий, освіжаючий або зігріваючий, міцний або легенький, фруктовий або пряний — бари міста Лева пропонують різноманітні напої, які потішать ваші смакові рецептори і здивують подачею. Щось новеньке та оригінальне або вічна класика — вирішувати вам. Tomato.ua розповість, де випити класичні та авторські коктейлі у Львові. У добірці Kilinski, Art Hall, BarB.Q., Hashtag Lounge Bar, Ліс, Dr.Ink, Cheriba.

Бари та інші заклади Львова продовжують працювати, щоб надавати робочі місця, сплачувати податки, допомагати нашим захисникам і всім українцям. Разом до Перемоги!

Kilinski

У ресторані Kilinski є власна барна лабораторія, де створюються справжні шедеври міксології. Талановиті бармени, немов алхіміки, експериментують із різними інгредієнтами, техніками й напоями. Усе для того, щоб запропонувати гостям коктейлі, які не лише вражають смаком, але й дивують оригінальною подачею. Кожен із напоїв створений з любов’ю та увагою до кожної деталі.

У Kilinski можна скуштувати унікальні коктейлі, що не мають аналогів в інших закладах. У барній карті напої різної міцності й смаку: від класичних французьких аперитивів до авторських коктейлів із екзотичними нотками.

Шеф-бармен Олег Середніцький рекомендує скуштувати:

Aviation 2.0 (295 грн) – незабутнє поєднання лавандового джину із фіалкою та вишнею мараскіно, балансується Цитрусовим Кордіалом.

Літній, освіжаючий Basil Beauty Kilinski на основі горілки, тропічного кордіалу, базиліку й матча.

Mango Gimlet – поєднання джину та лимону, які освітлюються за допомогою агар-агару. Подається з пюре свіжого манго.

Black Out Taste (295 грн) – авторський Сауер із категорії «any time drinks» із мінімалістичною подачею. Це чудове поєднання димного міцного острівного віскі із ніжним какао та тропічними нотками маракуї, що балансується Royal Cordial від MixMe.

Art Hall

Ресторан Art Hall презентував оновлену коктейльну карту з новими ексклюзивними авторськими коктейлями. Коктейль Bounty (395 грн) перенесе вас у легендарну рекламу на тропічний острів. Ви відчуєте справжню райську насолоду з ароматним коктейлем у кокосі.

Коктейль Houdini (355 грн) подарує не лише пряний смак рому з травами й попкорном, але й вражаючу подачу. Bohemian (395 грн) – чудовий вибір для тих, хто обожнює квіти. Art Hall подарує вам пристрасну троянду в ідеальному поєднанні з текілою та журавлиною.

Окрім ексклюзиву, бармени готують цікаві авторські коктейлі, твісти, класику, шоти й безалкогольні коктейлі. До напоїв гостям пропонують різноманітні цікаві страви, а також кальяни на будь-який смак як зі справжньою сигарою, так і безнікотинові.

Одна з особливостей закладу – тераса з автоматичним закриттям вікон. Завдяки їй ресторан гарантує затишний комфортний відпочинок навіть у львівську зливу або грозу.

BarB.Q.

BarB.Q. – ресторан з караоке, коктейлями, американською їжею та барбекю, де панує атмосфера чілу й релаксу.

У коктейльній карті ви знайдете різноманітні напої на будь-який смак. Рекомендуємо скуштувати коктейлі Bestie (255 грн) на основі горілки Koskenkorva, Аперолю, персикового лікеру й маракуї, Darling (265 грн) на основі джину, лимонного фрешу, малини та солодкого лікеру зі смаком чорної смородини та Block Buster Sour (265 грн) з віскі, лимонним фрешем, сиропом зі смаком попкорну та цитрусовим лікером Куантро.

Чудова пропозиція від BarB.Q. – акційні набори. В асортименті 3 види сетів: Червона Рута Johnnie Walker Red Label (1490 грн), Мавка Лісова Jagermeister (1790 грн), Аладін (1900 грн) з джином і тоніком. Ви також можете замовити сет B-52 чи сет з 10 преміум Зелених Мексиканців на основі текіли від відомого актора Джорджа Клуні.

Ще одна спеціальна пропозиція від закладу – безкоштовне караоке в понеділок – ідеально для зустрічі з друзями. Ресторан знаходиться у підвальному приміщенні, а тому тут прохолодно навіть у таку спеку.

Hashtag Lounge Bar

Hashtag Lounge Bar запрошує на авторські та класичні коктейлі. Рекомендуємо скуштувати вершково-полуничний коктейль на ромі Strawberry velvet (179 грн) – це справжнє втілення літнього задоволення в кожному ковтку. З соковитих полуниць виготовляють кордіал, який змішують із гладкими вершками, створюючи оксамитову текстуру напою. Білий ром додає легкості й тропічного акценту, підкреслюючи солодкість полуниць. Це чудовий напій для літнього вечора, коли хочеться насолодитися чимось одночасно ніжним та освіжаючим.

Smoked apricot (199 грн) – копчений абрикосовий коктейль на віскі. Це витончений напій, що об’єднує ніжний аромат стиглих абрикосів з насиченим димним післясмаком віскі. Свіже абрикосове пюре додає коктейлю солодкості, а краплинка лимонного соку – кислинки, створюючи гармонійний баланс смаків. Копчена нотка дарує особливу глибину.

Окрім коктейлів, у Hashtag Lounge Bar на вас чекають приємна лаунж атмосфера та безліч розваг, наприклад, безкоштовна гра на PS5. До напоїв пропонують соковиті бургери, сендвічі, пасту, салати, лаваші та інші страви й закуски. На честь Дня народження заклад дарує кальян іменинникам.

Ліс

Ліс – цікавий коктейль-бар, який відкрився у Львові в серпні 2023 року. Його особливість – авторська концепція, спрямована на втілення атмосфери лісу. Тут панує атмосфера, у якій поєдналися близькість до природи й сучасний комфорт.

Родзинка бару – авторська коктейльна карта. У ній ви знайдете авторські та класичні коктейлі. Ідеально для літа – Summer Hot Spot та коктейлі to go.

Бестселер – Яблучний Стас (250 грн) на основі яблуневої медовухи, лимончелло та ігристого. Рекомендуємо скуштувати і інші авторські коктейлі з оригінальними назвами: міцний і вишуканий Бонд, червони Бонд (220 грн) на основі малинової наливки, сухого вермуту та лікеру вишні мараскіно, Галицький Самурай (210 грн) з саке, артишокового лікеру та цитрусового кордіалу, Цукрова Мамця (240 грн) для любителів солоденького та фруктовий Одеський Привоз (220 грн).

Любителям класики запропонують French 75, Aperol Spritz, Espresso Martini, Daiquiri, Negroni. Цікавий літні варіації – Американський татко на основі легендарного бурбону Bulleit та освіжаючий Джин-Толік з лемонграсом, кафір лаймом, джином і содовою.

Dr.Ink

Dr.Ink – атмосферний коктейль-бар у центрі Львова. Це місце, де всі один одного знають. Тут на вас чекають цікаві коктейлі та яскрава їжа.

У Dr.Ink готують різноманітні «кокти»: починаючи від класики і закінчуючи улюбленими напоями гостей. Бартендери володіють супер силою. Коли ви розповідаєте про свій настрій або стан, вони знають, чим допомогти або підсилити момент щастя.

Рекомендуємо скуштувати фірмовий Dr.Ink Me (220 грн) на основі текіли, Кампарі, маракуєвого сироу й лимонного фрешу та Tropical Sour (220 грн) на основі рому, апельсинового соку, лимонного фрешу та сиропу з кориці.

Чудовий коктейль для підтримки настрою – Violet Martini. Ідеальний вибір тих, хто обожнює кокосові смаки, раффаелло та баунті – Coconut Daiquiri (220 грн) та Raffaello (220 грн) з додаванням кокосового сиропу.

Dr.Ink долучається до збору для дитячого центру Охматдит у Києві, який 8 липня постраждав від російської ракетної атаки. Увесь прибуток від спешл коктейлю буде передано на підтримку збору Охматдит.

Cheriba

Cheriba – лаунж бар із віп зоною для компаній, де на вас чекають різноманітні вишукані страви, неординарні коктейлі, димні кальяни, максимальний комфорт і приємна атмосфера. У закладі можна влаштувати яскраве побачення або зустрітися з друзями та пограти в настолки й PS5.

Бармени неодмінно щось підберуть до вашого смаку та обраної страви. У меню – міцна класика, сучасні коктейлі, лонги, винні, сауери, безалкогольні коктейлі.

Любителям солоденького варто скуштувати зухвалий, яскравий, зірковий десертний коктейль Фісташка (190 грн) на основі рому з додаванням пряних і фісташкових ноток. Один із найінстаграмніших коктейлів з історією понад 100 років – класичний сауер Clover Club (220 грн) на основі джину, з яскравим кольором стиглої малини, з ніжною пінкою збитого білка.

Кір Рояль (200 грн) – легкий ігристий коктейль з ягідними відтінками, ідеально підходить до ягідних десертів і страв з ягідним соусом. Хрещений батько (200 грн) – улюблений коктейль актора Марлона Брандо. Це міцний і солодкий дижестивний коктейль із димними відітнками смаку й апельсиновими нотками в ароматі.

Скуштуйте улюблений або новий для себе коктейль і не забудьте про донат на ЗСУ!💙💛

FAQ

У Львові є багато чудових закладів для любителів коктейлів. Серед них варто виділити такі бари, як Kilinski, Art Hall, BarB.Q., Ліс, Dr.Ink, Cheriba. Ці заклади відомі своїм широким вибором класичних напоїв та цікавих сучасних коктейлів, а також приємною атмосферою та професійним обслуговуванням.

Авторський коктейль — це напій, рецептура якого була розроблена барменом або міксологом спеціально для певного закладу чи події. Такі коктейлі часто мають унікальні інгредієнти та подачу. У Львові є багато місць, де подають унікальні авторські коктейлі. Наприклад, родзинка бару Ліс – авторська коктейльна карта. Заклад пропонує оригінальні напої, створені талановитими барменами. Концепція полягає у відтворенні атмосфери лісу.

Ресторан Kilinski пропонує гостям унікальні коктейлі, які не мають аналогів в інших закладах. Тут є власна лабораторія, де талановиті бармени створюють справжні шедеври міксології. Вони експериментують з різними інгредієнтами й техніками, щоб вразити вас смаком та оригінальною подачею.

Серед закладів із найкращими відгуками про коктейлі у Львові варто зазначити заклади з нашої добірки. Це Kilinski, Ліс, Dr.Ink та Cheriba. Вони отримують високі оцінки за якість напоїв і атмосферу.

Класичний коктейль – це напій, рецептура якого була створена багато років тому і залишається популярною до сьогодні. Приклади класичних коктейлів: «Мохіто», «Манхеттен», «Маргарита», «Космополітен», «Old Fashioned», «Негроні», «Май Тай», «Boulevardier» та інші.  У Львові є багато місць, де можна насолодитися класичними коктейлями. Відомі бари та ресторани, як-от Kilinski, та Cheriba пропонують широкий вибір класичних напоїв,  приготованих за традиційними рецептами.

У Львові є кілька закладів, де можна насолодитися коктейлями на відкритому повітрі. Наприклад, бар Dr.Ink, та ресторан французької кухні Kilinski мають літні майданчик, де можна спокійно відпочити з коктейлем у руці. Рекомендуємо також відвідати бар Ліс, де на вас чекають освіжаючі коктейлі, вечірки з dj, просекко за пів ціни та атмосферні плівкові фото на згадку.

Так, у Львові є бари, які спеціалізуються саме на коктейлях. До таких закладів належать коктейль-бари Ліс та Dr.Ink, які пропонують широкий вибір як класичних, так і авторських напоїв. А в ресторані Kilinski є власна барна лабораторія, де створюються сучасні вражаючі напої.

Замовити коктейлі на виніс у Львові можна в барі Ліс. Заклад пропонує зручні опції для тих, хто хоче насолодитися напоями вдома. Це також дуже зручно у літній період часу. Ви можете скуштувати коктейлі на природі, на пікніку або на вечірці. Коктейлі to go пропонують і інші бари Києва. Рекомендуємо уточнити інформацію про наявність цієї послуги безпосередньо у обраного закладу.

Багато барів міста Лева пропонують сезонні напої з регулярним оновленням коктейльної карти. Наприклад, у ресторані Kilinski готують цікаві сезонні коктейлі. Багато закладів також пропонують сезонні безалкогольні напої: Айс лате, Еспресо тонік, Бамбл, Матча оранж, Глясе, молочні коктейлі, лимонади, безалкогольні коктейлі і т.д.

За цей і минулий рік у Львові відкрилися кілька нових коктейльних барів, серед яких Ліс. Цей заклад вже встиг завоювати популярність завдяки оригінальним напоям і затишній атмосфері.

Головна фотографія: Dr.Ink.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 3.7 / 5. Кількість оцінок: 6

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все