Переглядів: 2584 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Київ

Літо – ідеальний час для пікніку, вечірки, барбекю та посиденьок з друзями на природі. Доставка продукції від закладів та маркетів допоможе влаштувати незабутню вечірку. Tomato.ua розповість, де замовити шашлик, стейки, рибу, овочі для барбекю та грилінгу. У підбірці Shashlikyan, М’ясторія, HayLoft 2.0, Sam’s Steak House, Beef Store, Lambico.

Shashlikyan

Shashlikyan – мережа закладів з доставкою шашлику та східної кухні в Києві. Мережа, історія якої почалася в 2012 році, має 7 закладів для відвідування та доставки. Shashlikyan пропонує все для справжнього шашлику в кращих вірменських традиціях: свіже фермерське м’ясо та мінімум спецій. У меню представлений великий вибір маринованої продукції, готової до смаження: понад 20 видів м’яса, овочі та риба, а також фірмові соуси та лаваші.

Рекомендуємо замовити мариновану корейку телятини (57 грн/200 г), фарш люля-кебаба (72 грн/200 г) та мариноване філе сьомги (143 грн/200 г). Заклад має власну доставку по Києву та передмістю. Замовлення від 200 грн доставляють безкоштовно. При замовленні доставки діє кешбек 5%, при самовивозі – 10%.

М’ясторія

М’ясторія – мережа м’ясних магазинів-ресторанів. Тут пропонують свіже, якісне, ретельно відібране м’ясо та витримані стейки українського походження в зручній упаковці.

У каталозі на сайті М’ясторія представлена така сира продукція: стейки, альтернативні стейки, фірмова продукція, шашлики, яловичина, яловичина Абердин, свинина, телятина кролятина, напівфабрикати, курдючна баранина, сало. Рекомендуємо замовити Каре ягняти Курдюк (92.50 грн/100 г), Стейк Ті-боун Абердин Dry-aged beef (148.50 грн/100 г) і Біфштекси для бургерів з витриманої яловичини (290 грн/6 штук). Продукцію доставляють по Києву та за місто (вартість доставки – від 90 грн).

HayLoft 2.0

Якщо ви досі не вирішили, що варто взяти з собою на відпочинок на природі, не варто перейматися. Команда HayLoft 2.0 вже про все подумала і розробила пікнік-сети спеціально для вашого відпочинку. В асортименті – шашлики, овочі для грилю, набори закусок з фірмовими коктейлями та без напоїв.

Яскрава пропозиція – Фірмовий шашлик в маринаді від Шефа (650 грн/1.5 кг): свинячий ошийок, куряче філе, вирізка телятини. Ідеальний варіант для великої компанії від HayLoft 2.0 – Фірмовий шашлик в маринаді від Шефа + Овочі (785 грн/ 1 кг овочів і 1.5 кг м’яса): свинячий ошийок, куряче філе, вирізка телятини, гриби, цукіні, перець, кукурудза. Ви також можете окремо замовити шашлик зі свинини/телятини/курятини та овочі для грилю.

Sam’s Steak House

Sam’s Steak House – перший стейк-хаус в Україні, який відчинив двері в 1996 році. Компанія має 24 роки успішного досвіду в дозріванні м’яса та приготуванні стейків. У закладу є свій магазин – Sam`s Steak & BBQ Market. Цього року він пропонує великий вибір сирих стейків і BBQ продуктів для приготування на грилі, мангалі чи вдома.

В асортименті – ребра, риба, м’ясо птиці, бургер-набори, овочі-гриль, літні напої, а також аксесуари для організації пікніка. Рекомендуємо замовити Шашлик Beef зі спеціями в маринаді (600 грн), Стейк Ті-Боун, NWA (490 грн) та Сібас Гриль у маринаді (250 грн). Продукцію доставляють по Києву та за місто.

Beef Store

Beef Store – роздрібний магазин м’яса від BEEF – ресторану, який тричі отримував премію «Кращий м’ясний ресторан України». У меню магазину представлені стейки, бургери, риба, курча та соуси до м’яса. Стейки доставляються у сирому вигляді. Ви отримаєте буклет з простою інструкцією від закладу про те, як приготувати стейк самостійно. Рекомендуємо замовити Філе-міньйон USA (680 грн), Каре Новозеландського ягня (1200 грн) та Стріплойн Spain (800 грн).

Beef Store працює щодня з 9:00 до 22:00. Продукцію привезуть власною безкоштовною доставкою у радіусі 12 кілометрів від ресторану. Замовлення також можна забрати самостійно.

Lambico

Компанія Lambico створена для комфортного придбання високоякісної ягнятини та баранини від виробника Terra Rich. Ви можете з легкістю обрати продукцію для грилінгу чи барбекю. В асортименті – лопатка, грудинка, задня частина, каре, туша, стейки, філе, реберця фарш і т.д. Рекомендуємо замовити каре ягня 12 зачищене (505 грн), реберця ягня (192 грн) та баранячу лопатку без кістки вищого сорту (970 грн).

Lambico здійснює доставку визрілої ягнятини в вакуумній упаковці порційними відрубами з калібруванням за вагою кожної заготовки. Замовлення доставляють протягом 24 годин до порогу вашого дому чи зазначеного місця.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Нові заклади Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все