Переглядів: 1455 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Доставка та самовивіз – дуже зручна пропозиція від ресторанів. Вона допомагає зекономити час і кошти. Ви можете насолодитися улюбленими стравами вдома, на пікніку чи в будь-якому іншому місці. Tomato.ua розповість про нові пропозиції від закладів Києва у серпні. Читайте про Рис&Риба, Хлібний, Milk Bar, Gastrofamily Food Market, Чорноморка.

Доставка та самовивіз від закладів Києва

Рис&Риба

Рис&Риба – преміум суші-бар, який знає, як завоювати серця жителів Києва та Ірпеня. На кухні працюють професійні сушисти, які розробляють меню, доводять до балансу смаки страв і кожного дня готують свіжі роли, суші та гункани. У закладі відкрита кухня, шеф самостійно слідкує за тим, щоб риба та рис були свіжими. Рис&Риба піклується про всіх – у меню представлені безглютенові, низькокалорійні та веганські роли, а також роли для дітей.

Фаворити клієнтів – Рол Осима (300 грн) та Рол з креветкою в лососі (300 грн). Будь-яку страву можна замовити з доставкою. У рамках акції «Шасливі години» з понеділка по четвер з 10:00 до 15:00 на всі роли діє знижка 15%. Акція діє на весь асортимент ролів і не поширюється на сети, напої, доповнення. Не діє на попередні замовлення, у святкові дні та не сумується з іншими акціями. Зробити замовлення можна на сайті, у додатку та за телефоном. У кол-центрі працюють доброзичливі оператори, на видачі – приємні адміністратори, а за кермом – спритні водії.

Хлібний

Хлібний – комбінований формат пекарні та кафе. Перший заклад відрили Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна (Holy Burger, Редкая птица, Стейкхаус). Зараз мережа налічує десять закладів. Останній відкрився у новому форматі на Бессарабській площі. За впізнаваний інтер’єр кафе відповідає Маша Шубіна. У нього присутні сірі й пісочні відтінки, панорамні вікна, лаконічні меблі, бетон і метал, настінний розпис.

Хлібний пропонує кейки, сніданки, сендвічі, салати, випічку та хліб власного виробництва, каву, матча, різноманітні напої, алкоголь та подарункові набори. У меню – вафельні кульки, боули, даніши, булочки та багато іншого. Страви можна скуштувати в закладі, взяти з собою та замовити з доставкою. Рекомендуємо скуштувати Карамельно-банановий торт (850 грн), Боул з тунцем (160 грн) і Круасан з фісташкою (75 грн).

Milk Bar

Milk Bar – кафе, яке пропонує кондитерські вироби, каву різних сортів, молочні коктейлі, десерти та повноцінне меню з поживними сніданками. Інтер’єр оформлений у ретро-стилі та створює просту та затишну атмосферу. Родзинка закладу – фірмове приготування вівсянки за таємним рецептом від шеф-кухаря. Тут можна спробувати страви американської кухні. в асортименті – основні страви з курки, лосося та качки, сендвічі, салати, супи, гарячі пироги.

У Milk Bar страви можна замовити take away та з доставкою. Доставка працює з 09:00 до 20:00. Замовлення можна зробити онлайн. Популярність завоювали десерт Ягідний куб, Три молока та торт Червоний оксамит. Рекомендуємо також спробувати Milk Bar breakfast з лососем (375 грн), яйцями, томатами конкассе, авокадо, халумі та міксом салату, Торт Полуничний лимонад (135 грн).

Gastrofamily Food Market

Gastrofamily Food Market – фуд-холи Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Тут представлена їжа всіх гастрономічних напрямків та делікатесні продукти. В одному просторі зібрали максимум smart casual ресторанів. На вас чекають страви в улюбленій ціновій категорії «до 100 грн», відкрита кухня, шалена швидкість, take away і доставка.

Компанія розробили спеціальний чат-бот у Telegram, де зібране меню всіх smart casual ресторанів Gastrofamily Food Market: Білий Налив, БПШ, Шашлики, вино і друзі, Pinzarella, Mushlya, Oxota na ovets, Dogz&Burgerz. У меню представлені бургери, хот-доги, супи, закуски, основні страви, салати, страви з курки, м’яса, качки, риби, напої, десерти та багато іншого. Яскраві позиції – Запечена ціла бурата з руколою і зеленим песто (149 грн), ЧізБургер D&B з двома котлетами (89 грн), Фунчоза-салат з кораловими грибами (89 грн).

Чорноморка

Чорноморка – заклад, у якому з 2013 року самостійно ловлять, солять, смажать рибу і продають оптом. Компанія презентувала перший віртуальний ресторан. Тут упевнені: просто доставляти їжу – це нудно. У закладі хочуть вас бачити. Тепер це можливо – тут усе, як раніше: привітні офіціанти, свіжі морепродукти, які ви самостійно обираєте на вітрині, і їх для вас готують онлайн.

Принцип роботи віртуального ресторану Чорноморка доволі простий. Ви підключаєтесь до офіціанта, обираєте відеозв’язок або тільки аудіо. Офіціант показує вам вітрину з свіжою рибою та приймає замовлення. Ваша страва готується і невдовзі приїде до вас. Яскраві позиції меню – смажена Барабуля чорноморська (87 грн/100 г), Жаб’ячі лапки у часниковому соусі (186 грн), Лосось слабої солі з картопляним деруном, авокадо та яйцем-пашот (158 грн). Замовлення також можна зробити у спеціальному мобільному додатку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Кращі пропозиції для банкетів і ювілеїв від ресторанів Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все