На Подолі в Києві, на вулиці Ярославській, розмістився один з ресторанів мережі «Чорноморка».
Заклад працює у форматі рибної гастро-лавки й пропонує своїм гостям широкий асортимент свіжих чорноморських мідій, рапанів, барабулі, ставриди, корюшки, креветок, а також тут є устриці, лобстер, дорада, лосось, форель.
Спеціалізацією закладів вважається асортимент місцевих морепродуктів і риби. У «Чорноморку» тричі на тиждень поставляють вугра з Шацьких озер, щуку і форель із Закарпаття, з Одеської області привозять камбалу-калкан і ската. Свіжих устриць в гастро-крамницю привозять із Франції, Ірландії, Голландії.
Вітрини закладу заповнені морепродуктами й охолодженим просеко. Також погляду відвідувачів представлені устричні басейни.
Меню ресторану містить популярні й авторські страви європейської, середземноморської та одеської кухонь. Гості можуть замовити стартери, салати, супи, гарніри, основні страви, десерти.
Серед фірмових страв «Чорноморки» відзначають:
- одеський форшмак з грінками,
- тюльку малосольну з обсмаженою картоплею,
- буябес,
- різото з морепродуктами,
- мідії,
- вонголе,
- чорноморські креветки,
- камбалу калкан,
- дикого шотландського лосося,
- річкового вугра,
- теплий салат з морепродуктами,
- салат «Олів'є» з м'ясом лосося,
- щучі кнелі у вершковому соусі,
- м'ясо рапана з грибами й томатами чері.
Серед напоїв представлені домашній лимонад, фреші, класичні та фруктово-трав'яні чаї.
Барна карта містить фірмові домашні настоянки, пляшкове, бочкове й крафтове пиво, а також рожеві, білі, червоні та ігристі вина Франції, Італії, Німеччини, Чилі, Новій Зеландії.
Крім цього, наливають домашнє одеське вино.