Переглядів: 473 Час на прочитання: 2 хв
Харьков

У телеграм-каналі Реве та стогне ресторатор публікують надихаючі історії людей, які допомагають українцям під час війни. Tomato.ua поділиться однією з них. Влад, Таня та Олена з харківського закладу BUFET – справжні герої ресторанного фронту. Детальніше у статті.

«Вибухи, обстріли майже всіх районів міста, на вулиці знаходитися небезпечно – ніхто не знає, де буде наступний вибух» – саме за таких умов за словами Юлії, менеджерки з персоналу піцерії BUFET,  зараз доводиться працювати їх співробітникам.

Але попри всі складнощі команда BUFET щодня приходить на роботу, щоб приготувати гарячу їжу для захисників на передовій, лікарям у медичні заклади та людям, що ховаються у метро??

«Влад, Таня та Олена – це люди, завдяки яким наші герої отримують смачну та гарячу їжу. Військові переказують, що для них велика підтримка – знати, що ми всі в них віримо, дбаємо і кожен намагається допомогти!» – кажуть у закладі.

Поруч із кафе вже були прильоти ? Під звуки обстрілів кухарі не полишають свою справу. Харківські волонтери привозять продукти, а працівники BUFET щодня готують по 50 літрів горохового супу, 200 штук лавашів, а також роблять гарячі бутерброди, смажать рибу та омлети для захисників.

??‍♂️ «На складі були лаваші, керівник волонтерів нашої організації запитав, чи можемо ми їх пропрацювати. Бо їх багато, а що робити з ними неясно», – розповідає ініціатор волонтерської допомоги, бармен BUFET Влад Бочарніков.

«Я сказав, що звісно так, бо це тема BUFET і ми зробимо з ними щось смачне. Вже передали їм 3400 штук за 19 днів!».

Пишаємося вами, BUFET! ✊?

Теж знаєте героїв ресторанного фронту? Надсилайте нам історії ваших колег та співробітників, а ми розкажемо про них усім! ??

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

4 рецепти для коридоросховищ

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.