Переглядів: 4160 Час на прочитання: 4 хв
Топ-5 Київ

Тепер вам не потрібно придумувати список страв, йти в магазин, витрачати час на покупки і приготування їжі. Ресторани Києва вже про все подбали – ви можете замовити з доставкою сети, набори та різноманітні закуски. Tomato.ua розповість про готові набори для пікніку від Watatsumi, М’ясторія, Dip Me, КухмейстерAriar Catering, БПШ.

Готові набори для пікніку в Києві

Watatsumi

Watatsumi – служба доставки японської їжі. Найсвіжіші суші готують за правильною рецептурою. Ви можете скуштувати класичні роли з вугром, тунцем, лососем, а також незвичайні – з пармезаном, манго, грибами, персиком і т.д.

Watatsumi пропонує різноманітні варіанти для пікніку: суші-сети, роли, гункани, локшину, рис, салати, боули, поке, напої. Зі страв можна створити набір для компанії друзів. Рекомендуємо замовити Боул з тунцем (155 грн), Рол Кіліманджаро з лососем, окунем і сніжним крабом та Сет 5 зірок (565 грн) з 5 ролів. Онлайн-ресторан дарує знижку 30% на 6 сетів і 10% на самовивіз. Замовлення від 199 грн доставляють безкоштовно – ви можете замовити страви одразу на природу.

М’ясторія

М’ясторія – м’ясний магазин, де можна купити м’ясо з доставкою по місту. Це чудова пропозиція для того, щоб влаштувати BBQ на природі. У меню представлені стейки, шашлики, яловичина, птиця, свинина, кролятина та інше м’ясо.

Також у М’ясторія можна замовити вже готову продукцію: бургери, гриль-меню, сир, консервацію, випічку і т.д. Ідеальним варіантом для пікніку стане Гриль-бокс №1 (1350 грн), у який входять люля-кебаб з баранини, шашлик зі свинячого ошийка, курячі крильця, кукурудза та печериці гриль, соуси Баварія та гірчично-медовий.

Dip Me

Dip Me – сервіс доставки готових закусок і кейтерінг. Компанія пропонує готове рішення для пікніку – гастрономічні сети. Для вас зберуть апетитну коробку закусок та доставлять за потрібною адресою. Бокси доповнюють шпажками, серветками, приборами та, якщо потрібно, келихами, трубочками та іншими корисними дрібницями.

У меню Dip Me представлені міні сети на 1-3 особи, звичайні сети на 5-6 осіб і 2 акційні сети на компанію 10-12 осіб. Цікаві позиції для пікніку – Сет сезону (1300 грн), Міні сет з кішами (350 грн) та Сет №4 (1250 грн) з пітами, хумусом, оливками, овочевими стіками, фалафелем, ягодами та іншими закусками.

Кухмейстер

Кухмейстер – цілий дім-ресторан на Лівому березні Дніпра, заснований нащадком давнього року кухарів. Заклад має 3 поверхи з 450 місцями, окрему сцену для концертів, банкетні зали, терасу, камін і багато іншого.

Кухмейстер пропонує декілька наборів для пінкіку: Sausage Mix Box L для великої компанії (790 грн) та Sausage Mix Box S для трошки меншої компанії (445 грн). Це мисливські, мюнхенські, дебреценські, індичі ковбаски, ретельно запаковані в вакуумі. Їх можна самостійно приготувати на вуглях, на грилі чи на гарно розпеченій пательні. Смак ковбасок чудово доповнюють соус ткемалі та гірчиця.

Ariar Catering

У Ariar Catering є чудова літня пропозиція. Вам більше не доведеться витрачати час на приготування страв і закусок для пікніку. Достатньо лише замовити доставку готових наборів та насолоджуватися відпочинком і розвагами з рідними. Чому бокс – ідеальний варіант для пікніку? Завдяки різній формі та наповненню кур’єри доставляють страви у бездоганному вигляді без втрати смаку. Бокси виготовлені з картону та є максимально екологічними.

В асортименті – Брускети (480 грн), Буше (950 грн), Міні болл бургери (950 грн) з різними начинками та інші варіанти для пікніку, BBQ чи гриль-паті. З Ariar Catering на вас чекає справжній ресторан на природі.

БПШ

БПШ – один із закладів сім’ї ресторанів Gastrofamily. Тут пропонують легендарні біляші, які знову стають популярними, а також соковиту шаурму та пончики, які нагадують дитинство. У меню також є вегетаріанські позиції, бабат, діпи та інші закуски.

Зі страв від БПШ можна створити чудовий набір для пікніку. Яскраві позиції – Біляш з м’ясом: яловичина, свинина та курка (39 грн), Пончики зі згущеним молоком (29 грн) та Шаурма VIP з тигровими креветками, гуакамоле зі стиглого авокадо та соусом теріякі (99 грн).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Подиміти на свіжому повітрі: кальяни на терасі та під відкритим небом біля води у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все