Переглядів: 2240 Час на прочитання: 2 хв
Новости

У Києві регулярно відкриваються стильні заклади, які дивують інтер’єром. Завдяки таким локаціям ви можете не лише відправитися в гастрономічну подорож із цікавими стравами та напоями, але й насолодитися неймовірною атмосферою і вражаючим дизайном. Звісно ж, візит до закладу ніяк не обійдеться і без фото для Instagram. А з цим вам допоможе сучасний, ергономічний і стильний iPhone 15 Pro Max. Завдяки цьому гаджету у вашій галереї з’являться якісні та яскраві світлини, які зберуть купу лайків і коментарів.

Tomato.ua розповість про інстаграмні заклади Києва.

Будинок Великого Дива

Будинок Великого Дива – затишний ресторан неподалік від Олімпійської. Тут на вас чекають вау-сніданки, коктейлі та диво-страви. Для фанатів інстаграмної їжі подають 3-поверхові красиві сніданки з келихом ігристого – ідеальний початок дня. Саме вони і стали візитівкою закладу. На особливу увагу заслуговують також оформлення вітрин – на їх фоні можна зробити стильні фотографії. Незабутні враження справляє і балкончик із гарним видом на місто.

Namelaka

Namelaka – рай для любителів рожевого кольору. Це надзвичайно миле кафе-кондитерська в серці Подолу. Один із вражаючих елементів – величезне рожеве дерево, яке росте прямо всередині закладу. Свіжі квіти на столиках, гойдалки, які нагадують про безтурботне дитинство, інтер’єр, оформлений у рожевих тонах – кожен елемент створює грайливий настрій. А як апетитно й розкішно виглядають десерти й випічка! Так і хочеться сфотографувати цей повітряний рожевий і солодкий світ.

Passenger

Вас завжди вабили таємничі атмосферні поїзди з Гаррі Поттера та інших фільмів-пригод? Тоді вам неодмінно варто завітати в Passenger. Це оригінальний ресторан на вулиці Саксаганського, оформлений у вигляді справжнісінького поїзда. Вас зустріне провідник і проведе в купе, де ви і поринете у магічні пригоди. А за «вікном» ви побачите захоплюючі краєвиди Швейцарії.

Lenny Bus

Про легендарну кав’ярню Lenny Bus знає мало не кожен киянин. Це яскравий червоний фургончик, який стояв на вулиці Городецького в центрі Києва з 1999 року. А нещодавно переїхав і тимчасово відкрився на поп-ап біля Житнього ринку. Ленні народився в 1965 році на британському заводі, але йому судилося потрапити до Києва. За багато років у нього було безліч цікавих гостей. Вам точно варто стати одним із них – випийте запашної кави в цьому легендарному лондонському автобусі та відчуйте автентичну атмосферу.

У столиці є ще багато дивовижних закладів – досліджуйте, фотографуйте, насолоджуйтеся.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 2.3 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Новости

Показати все