Київський ресторан Positano отримав міжнародну відзнаку від авторитетного італійського ресторанного гіда Gambero Rosso. Tomato.ua розповість детальніше.
Щороку Gambero Rosso оцінює міжнародні ресторани у рамках чотирьох категорій: бістро і тратторії, вишукані страви, піцерії та винні бари або карти вин.
Positano в ТРЦ Silver Breeze на Лівому березі увійшов до переліку закладів італійської кухні.
Positano – італійський ресторан у Києві, де готують аутентичні неаполітанські страви та піцу. Проєкт Fozzy Group був створений у 2016 році з повагою до гастрономічних традицій Неаполя. Тут на вас чекають все багатство кухні Меццоджорно, Південної Італії, та українська гостинність. Меню розробляли бренд-шеф мережі «Сільпо» Марко Черветті та всесвітньо відомий піцайоло Неаполя Енцо Кочча.
Це не перша відзнака цього року для Positano. Влітку заклад втретє увійшов до рейтингу 50 кращих піцерій Європи. Він посів 34 місце у рейтингу 50 Top Pizza Europe та став єдиним українським закладом у цьому списку.
Раніше Tomato.ua розповідав: на Львівській площі відкрився простір Avangarden.
Яскраві гастрономічні враження: дегустаційні сети від закладів Києва, які варто спробувати