Переглядів: 5052 Час на прочитання: 7 хв
Куди піти у Києві

Соковиті хінкалі, ароматні хачапурі, гострі супи, цікаві поєднання та оригінальні рецепти – грузинська кухні вміє дивувати. Окрім неймовірних страв, на вас чекають затишок, гостинність і неймовірна атмосфера. Tomato.ua розповість про кращі хачапурі Київ, а також про інші грузинські страви. Ви можете скуштувати їх у закладі або замовити з доставкою. У добірці 3agoRaMi, Otdohnuli, Gaga, Radio Tbilisi, Gogi, Мама Манана, Ой, Мамо! Це було в Тбілісі.

Заклади роблять усе можливе, аби ви могли насолодитися звичним життям: готують улюблені страви та доставляють їх у будь-який куточок міста. Ресторани та кафе підтримують економіку, надають робочі місця та разом з усією країною наближають перемогу.

Кращі хачапурі в Києві: де скуштувати

3agoRaMi

3agoRaMi – новий ресторан грузинської кухні, який розташувався на вулиці Саксаганського. Меню закладу – це сучасний погляд на традиційні грузинські страви. Гостям пропонують все та навіть більше: хачапурі, хінкалі, кебаб, грузинські вина, чачу.

3agoRaMi – особливий дизайн, у якому органічно поєдналися традиційні грузинські орнаменти та сучасні елементи декору. Ресторан пропонує для відпочинку великий зал із комфортними столиками та закриту терасу з чарівним видом на місто. У закладі також можна відсвяткувати день народження, корпоратив і особливу подію.

Усі хачапурі та випічку готують у власній грузинській дров’яній печі. Асортимент доволі широкий: Хачапурі по-аджарськи (110 грн), Хачапурі з копченим лососем, шпинатом та соусом з трав (115 грн), Кубдарі з м’ясом (130 грн).

У 3agoRaMi не лише недорогі хачапурі Київ, але й інші грузинські страви: Суп Харчо (125 грн), Салат по-Колхідськи (95 грн), Хінкалі з сиром, м’ятою та малиновим соусом (22 грн). А також – Шашлик, Люля кебаб та інші традиційні й авторські страви.

Otdohnuli

Otdohnuli – ресторан грузинської кухні, який розташувався біля озера Тельбін на вулиці Шумського, що на Лівому березі Києва. Тут завжди зустрічають гостей із теплом і гостинністю.

Зранку в закладі апетитно пахне випічкою, а ввечері можна відчути приємний часниковий шлейф. А який аромат у шашлику від Otdohnuli – нотки димку, грузинських спецій і базиліку.

Вибір випічки вражає: Хачапурі по-аджарськи, по-імертетинські, по-мегрельськи, по-царськи, по-осетинські, фірмовий пиріг Otdohnuli, катміс, кудбдарі (від 175 грн).

Рекомендуємо також скуштувати та Свинячі реберця на мангалі (190 грн) та Салат Кахеті (190 грн) – яскраве поєднання ніжної телятини, томатів, солодкого перцю та спаржевої квасолі в соусі з домашнього майонезу та гірчиці.

Окремої уваги варті хінкалі – з наваристим бульйоном і виразною кінзою. Яскравий варіант – Хінкалі свинина-телятина (30 грн).

Ви можете насолодитися стравами у залі ресторану або в комфортних альтанках, які вміщають до 8 осіб. На вас чекає чарівний краєвид, затишна атмосфера і грузинський колорит.

Gaga

Gaga – ресторан, який здивує вас домашньою гостинністю, щедрістю та фірмовою грузинською кухнею. Ви можете скуштувати страви в теплій, дружній атмосфері в супроводі живої музики та насолодитися запальними грузинськими танцями.

Бренд-шеф закладу – Анзорі Квірікашвілі. У 2004 році він разом із сім’єю переїхав із Грузії до української столиці та вирішив відкрити ресторан справжньої грузинської кухні. Рейтинг грузинських ресторанів Київ потішив всю команду. Все завдяки прогресивності ресторанної індустрії.

Якщо ви ще не вирішили, які кращі хачапурі в Києві, скуштуйте їх у Gaga – це улюблена страва гостей. По-мегрельськи, імеретинський, по-царськи, на шампурі, по-аджарськи з лососем (від 80 грн) – різновидів безліч. Також можна замовити хачапурі додому Київ.

Звісно ж, варто скуштувати і хінкалі: з печерицями та вершками, з сулугуні, з телятиною і свининою (16-18 грн). Ще один хіт – Шкмерулі (165 грн) – смажені курчата в часниково-вершковому соусі.

Гостям також полюбилося Лобіо (85 грн) з червоної квасолі, яке подають у спеціальних глиняних горщиках з соліннями та зеленню, — це стало справжньою несподіванкою для шефа.

Похід до ресторану або доставка грузинських страв Київ – вирішувати вам. Ми впевнені, що обидві ідеї завжди хороші.

Radio Tbilisi

Radio Tbilisi – хінкальня, яка налаштовує на тбіліську гастрохвилю. Ресторан зустрічає гостей із затишком і теплом. Заклад пропонує скуштувати різноманітні страви, приготовані за стародавніми тбіліськими рецептами.

Радіо Тбілісі попереджає: ніколи, чуєте, ніколи не їжте хінкалі ножем і виделкою – це провал! В асортименті – Хінкалі тбіліські, калакурі, ткбілі. З сиром сулугуні та в’яленими томатами, з куркою та грибами, з бараниною та кінзою, з міксом яловичини та свинини, 4 сири, негрузинські з вишнею (від 32 грн). Краще смакують з мацоні та айраном.

Випічка теж дивує різними смаками. Кубдарі з м’ясом, лазурі з яловичиною та свининою, подвійний аджарський хачапурі, тбілісурі, по-осетинськи, по-мегрельськи, по-імеретинськи Київ (від 195 грн).

У меню ви знайдете цікаві закуски: пхалі, бадріджакі, цицак, лобіо по-столичному, аджапсандалі. Яскраві гарячі страви – Оджахурі по-дідубськи (225 грн), Чанахі (195 грн), Чашашулі ріке (195 грн), Долма по-авлабарськи (195 грн). На окрему увагу заслуговують страви, приготовані на вугіллі. Одразу замовляйте м’ясне асорті для компанії (1500 грн).

Доставка хачапурі Позняки, Троєщина, Солом’янський район, Борщагівка чи інший куточок столиці – це швидко та просто. Вам потрібно лише замовити страви онлайн або зробити один дзвінок.

Краща доставка хачапурі Київ

Gogi

Gogi – ресторан сучасної грузинської кухні. Особливі рецепти страв відкривають Грузію з неймовірних сторін.

Завдяки Gogi ви можете нахінкалитися у будь-якому куточку міста – замовляйте зручну доставку улюблених страв. Від 600 грн доставка безкоштовна. Для зручності на сайті можна обрати гострі та вегетаріанські страви.

Gogi delivery – краща доставка хачапурі в Києві. І не лише хачапурі. Гогі пропонує різноманітні варіанти хінкалі: по-телавськи з міксу свинини і телятини, по-тбіліськи з міксу свинини і телятини з додаванням кінзи, з сиром, з бараниною, зі шпинатом і сезонні з чорницею (по 27 грн).

Рекомендуємо скуштувати Салат Грузинський «з горіхами» (124 грн), Хачапурі по-імеретинськи (168 грн), Люля-кебаб з баранини (188 грн), Чкмерулі (215 грн) та Аджапсандалі (165 грн).

Чудові десерти – Горіховий торт від бабусі Гогі (135 грн) та Бумбулі (125 грн)  – меренговий рулет з маскарпоне.

У Gogi діє гаряча акція для справжніх поціновувачів грузинської кухні. Замовляйте доставку на суму від 2000 грн і отримайте подарунковий сертифікат на відвідування ресторану.

Мама Манана

Мама Манана – грузинське сімейне кафе у серці Києва. Ресторан пропонує різноманітні цікаві страви грузинської кухні.

Краща доставка хачапурі Київ – ідеальне рішення для вечері у колі рідних, обіду в офісі та вечірки з друзями. Асортимент тішить: Аджарулі з лисичками, Квеліс сахлі (хачапурі по-аджарськи Київ) з 4 сирами, фірмовий Хачапурі Манана з яловичиною, свининою, сулугуні та свіжим помідором, по-мегрельськи в різних розмірах (від 217 грн).

Вибір і колір хінкалі теж потішить: яскраві Том Ям з морепродуктами, зелені з сирно-грибною начинкою, з індичкою та житнім борошном, з бараниною, пшавські хінкалі з яловичиною та свининою (від 127 грн).

Окрім хінкалі та випічки, у меню представлені популярні грузинські страви: Долма, Бадріджані, Оджахурі, Чашашулі, Харчо, шурпа тощо. Тоне меню – ідеально для компанії: шашлик, люля, запечені овочі.

Якщо ви слідкуєте за фігурою, зверніть увагу на салати Саамо (187 грн), Глехурі (240 грн) та Грузинський салат (177 грн). А Сирники безлактозні в кокосовому соусі (200 грн) взагалі можна їсти у будь-який час дня та ночі.

Ой, Мамо! Це було в Тбілісі

Ой, Мамо! Це було в Тбілісі – затишне сімейне кафе грузинської кухні, що відкриває телепорт у Тбілісі.

Тепла сонячна погода – ідеально для того, щоб проводити якомога більше часу на свіжому повітрі. Тепер ви можете насолодитися хачапурі за доступною ціною Київ вдома, в офісі, вдома у друзів і на природі. Замовляйте улюблені страви онлайн на виніс або з доставкою на таксі. Від 800 грн доставка безкоштовне. Замовлення приймають з 11:00 до 19:00.

На сайті знайдете різні категорії меню: закуски та салати, хінкалі та хачапурі, супчик і гарнір, щось гаряченьке, м’ясо та рибка, десерти. Любителям м’яса варто замовити Чалагачі (236 грн) – соковитий свинний стейк на кістці.

Хачапурі доволі оригінальні: чорний аджарський Зірки зійшлись в Батумі, Від шефині Ніно з сулугуні та м’ясним міксом, Бакуріані з міксом сирів, часником і щавлем, Лобіані з червоною квасолею, сулугуні та беконом (від 146 грн).

Ідеальна пропозиція для компанії – Велика вечірка (1300 грн): кіло шашлику з соковитої свинини, ніжної ципи, ароматної телятини та люля з індички з домашніми соліннями.

Кращі ресторани хачапурі Київ – майстерно приготовані страви, любов до кожного гостя, неймовірний смак, аромат і щира грузинська гостинність.

Обрав для себе топ хачапурі Київ – задонать на ЗСУ!??

Головна фотографія: Мама Манана.

FAQ

Столичні заклади пропонують традиційні та авторські хачапурі: по-аджарськи, по-осетинськи, по-мегрельськи, по-імеретинськи. З сиром, м’ясом та іншими начинками.

Замовити хачапурі Троєщина, Оболонь, лівий берег або правий берег – просто та швидко! Все завдяки ресторанам Gogi, Мама Манана, Ой, Мамо! Це було в Тбілісі.

Ви можете замовити хачапурі безпосередньо у закладах 3agoRaMi, Otdohnuli, Радіо Тбілісі Gogi, Gaga, Мама Манана, Ой, Мамо! Це було в Тбілісі. А також на сайті ресторанів або за номером телефону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все