Один з ресторанів кавказької кухні мережі «Мама Манана» зустрічає своїх гостей на вулиці Георгія Кірпи в Солом'янському районі столиці, навпроти Південного вокзалу.
Заклад займає територію в торговому комплексі «Terminal Food» і включає два поверхи. У розпорядженні гостей просторі зали з високими стелями, а також літня тераса.
Затишний інтер'єр відтворює атмосферу перебування в заміському котеджі - велика кількість оздоби з натурального дерева, жива зелень, шафи з книгами й пляшками вина, килими ручної роботи зі східним орнаментом, оригінальні сходи.
Основу меню ресторану складають традиційні страви грузинської кухні, а саме асортимент хінкалі й хачапурі, закуски, салати, перші й гарячі страви, страви тоне-меню, соуси, десерти.
Більшість інгредієнтів локального походження, а з Грузії в ресторани мережі постачають спеції, деякі види сирів і вино. Родзинкою меню вважається ряд рибних страв - «Тевзі тава-кебаб» у вигляді котлети з білої риби зі спеціями й соусом «Наршараб», сазан «Тевзі баже» під соусом баже з волоських горіхів і спецій.
До фірмових позицій меню закладу також відносяться:
- хачапурі «Манана» з телятиною, свининою, сиром сулугуні та свіжими томатами,
- хінкалі «Тбіліські» з бараниною,
- салат «Тбілісурі» з курячою печінкою і баклажанами,
- крем-суп зі спаржевою квасолею з шинкою і кукурудзяними чіпсами,
- аджапсандал,
- смажене курча «Ціціла тапака»,
- каре баранини,
- шашлик зі свинячого ошийка,
- люля-кебаб з телятини з печерицями,
- стейк лосося,
- торт «Домашній Багратіоні».