Переглядів: 4165 Час на прочитання: 6 хв
Куди піти у Києві

Суші та роли вже стали невід’ємною частиною дозвілля багатьох українців. Комбінація свіжої рибки та ніжного рису в поєднанні з іншими інгредієнтами – це щось неймовірне. У добірці від Tomato.ua – кращі суші Київ у закладах і з доставкою. Розповідаємо про Рис і Риба, Ninja Sushi, Philadelphia Roll&Bowl, Японський Привіт, Fish&PussyCat.

Заклади столиці продовжують працювати, щоб підтримувати економіку та разом наближати перемогу!

Краща доставка суші Київ

Рис і Риба

Рис і Риба – модний сучасний суші-бар, мета якого – спростити доставку класного продукту. У команді – молоді ентузіасти, які зібралися разом, щоб розвивати бренд. Для них приготування суші та ролів – це особлива магія.

У меню Рис і Риба ви знайдете традиційні та авторські роли й суші. Компанія регулярно тішить яскравими новинками. Одна з них – обпалені роли: Філадельфії з тунцем, лососем або окунем. Вони мають приголомшливий вигляд, оригінальний смак і аромат.

Рекомендуємо також скуштувати рол Сакана (495 грн). Його родзинка – в тому, що він без рису. У складі лише тунець, креветка, лосось, огірок, соус унагі та кунжут – справжня насолода.

Враховуючи побажання клієнтів, сформували 2 нових сети. У них зібрали популярні роли та деякі цікаві нові позиції. Сет 7 (1250 грн) – Фірмовий рол, Дабл у манговому соусі, Саторі та запечений рол з крабом. Сет 10 (1220 грн) – Фірмовий, Запечений з лососем, Обпалена філадельфія з окунем, Нантай. Це ідеальна пропозиція для посиденьок з друзями або романтичної вечері з коханою людиною.

Ninja Sushi

Шукаєте, яка краща доставка ролів Київ? Спробуйте Ninja Sushi – суші преміум-класу для справжніх гурманів. В асортименті – роли, суші, сети й напої на будь-який смак.

Яскраві роли – Філадельфія з лососем і чеддером (530 грн), Сакура з лососем і крабовим замісом (480 грн), Кодзіма з креветкою, крабовим замісом і манговим соусом (450 грн), Моріарті з лососем та ікрою (460 грн).

Любителям оригінальних поєднань, варто скуштувати Рол із манго, огірком, авокадо, лососем, чеддером, чукою та тростинним цукром.

У меню ви знайдете різноманітні суші: Гункан з восьминогом, Нігірі вугор/ лосось/ креветка (від 100 грн).

Аби сповна відчути смак, скуштуйте Сашимі з лосося (480 грн) й восьминога (350 грн) та Інарі з лососем і ікрою (149 грн) та з тунцем і трюфелем (115 грн). Вигідна пропозиція для компанії – сети (від 1035 грн).

Ніндзя-кур’єри доставляють страви швидко і без стресу для клієнта та навіть привозять подарунки домашнім улюбленцям.

Philadelphia Roll&Bowl

Philadelphia Roll&Bowl – моноформат ролів і боулів від сім’ї ресторанів Gastrofamily Дмитра Борисова.

У меню – еталонна та максі Філадельфія, суші гунками, сендвіч роли, лакшері, нью стайл та хелсі роли без рису на будь-який смак: з вугром, лососем, тунцем, креветкою.

Якщо не можете обрати один рол, замовляйте два! Заклад спростив завдання: Double Fish&Shrimps сет (529 грн) – це подвійне задоволення. Набір з складається з двох ролів: Philadelphia з креветкою та Philadelphia cheese з червоним кав’яром.

Ідеальний варіант для компанії друзів – Сет Чотири рибки (949 грн): Червоний і золотий дракон, Philadelphia з тигровими креветками, Philadelphia з тунцем.

Гункани від Philadelphia Roll&Bowl – це простий склад і насичений смак. наприклад, Гункан з креветкою (159 грн) – креветка з соусом спайс, рис і норі. Також пропонують гункан з тунцем/ лососем/ вугром.

Доставка ролів Київ додому або в офіс це завжди хороша ідея. Вони зроблять робочий день ще продуктивнішим, а відпочинок – приємнішим.

Кращі суші в Києві: пропозиції від закладів

Японський Привіт

Японський Привіт – автентичний заклад японської кухні від Міши Кацуріної та Даші Кацуріної, який розташувався у просторі Рейтарська Circle.

Тут ви знайдете різноманітні роли: З вугром, філадельфією, огірком і трюфельним унагі (480 грн), З лососем, філадельфією, огірком і унагі (440 грн), З лангустином, лососем татакі, філадельфією, кисло-солодким соусом і трюфельним айолі (490 грн), З крабом, вугром, авокадо, філадельфією і домашнім унагі (560 грн).

Заклад пропонує 3 різних Сети (від 1250 грн) для компанії, а також Сет нігірі. У ресторані впевнені: нігірі – це найкращий показник майстерності шефа. Кожна грудка рису зліплена вручну, кожен шматок риби – філігранна робота ножем і роки досвіду. Кожен соус та інгредієнт – дбайливо продумані, щоб підкреслити смак основного продукту.

У меню ви знайдете і інші цікаві страви японської кухні. Сскраві позиції – Оновлений зелений салат з лососем татакі у хрумкій скоринці з тонкого рисового тіста, Кацу-сандо з куркою (370 грн), Дон з шиітаке і шимеджі (320 грн).

Fish&PussyCat                                            

Якщо ви досі шукаєте найсмачніші роли в Києві, рекомендуємо відвідати Fish&PussyCat. Це сучасний каліфорнійський суші-бар.

Fish&PussyCat пропонує великий вибір різноманітних ролів: Філадельфія з лососем (585 грн), Фреш рол з сібасом і трюфельним понзу (565 грн), Темпура рол з креветкою та унагі (425 грн), Трюфельний тунець – татакі (575 грн), Татакі-рол, лосось, вугор, унагі (590 грн), Ошиджусі з лангустином, авокадо-крем (345 грн).

Тим, хто не їсть рибу, запропонують Веганський рол з тофу, баклажаном темпура, авокадо та горіховим соусом (375 грн). Також є Рол без рису з лангустином, лососем, сівід-салатом, соусом халапеньйо (615 грн).

Рекомендуємо також звернути увагу на інші цікаві страви: Тріо-тартар лосось, тунець і лангустин, Токпоккі, Стейк тунця на хрусткому рисі, Тако з яловичою щокою, кімчі та соусом Ва-Фу.

FAQ

У Києві є багато ресторанів, які пропонують якісну та смачну їжу, зокрема суші. Tomato.ua склав рейтинг суші Київ. До нього увійшли Рис і Риба, Ninja Sushi, Philadelphia Roll&Bowl, Японський Привіт, Fish&PussyCat.

Кращі ресторани суші Київ пропонують страви, які потішать ваші смакові рецептори. У статті наведено рекомендації щодо того, які страви варто спробувати в кожному з ресторанів. Наприклад, обпалені Філадельфії з тунцем, лососем або окунем у Рис&Риба, Фреш рол з сібасом і трюфельним понзу від Fish&PussyCat і Кодзіма з креветкою, крабовим замісом і манговим соусом від Ніндзя суші.

Більшість закладів, які увійшли до списку, мають власні сайти, соціальні мережі або додатки, де можна замовити доставку. Деякі з них доступні через популярні сервіси доставки їжі, такі як Glovo, Bolt Food та інші. Ви можете замовити суші додому Київ на Позняках, Борщагівці, Солом’янці, Оболоні, в центрі та інших районах міста.

Багато ресторанів і доставок суші мають спеціальні пропозиції для компаній, які включають сети суші різних розмірів. Вони можуть складатися з кількох або багатьох ролів, суші, напоїв, закусок тощо. Будь ласка, зв’яжіться з рестораном або доставкою суші безпосередньо, щоб дізнатися про наявність таких пропозицій і ціни на них.

Стаття містить перелік найкращих ресторанів та сервісів доставки суші у місті Київ. На сторінці представлено короткий опис кожного з ресторанів та доставок, наведено ТОП суші Київ, розміщено фотографії. Стаття допоможе обрати для себе кращий суші ресторан Київ.

У ресторанах та на сервісах доставки можна скуштувати найсмачніші суші в Києві. У меню ви знайдете різноманітні види суші, такі як традиційні макі, нігірі, сашимі та інші. Також можна замовити різноманітні роли та сети. Більшість закладів них пропонують як класичні, так і авторські варіанти з різними начинками та соусами. Також можуть бути доступні інші види японської кухні: локшина, вок, місо-суп, боули, рамен тощо.

Замовлення доставки суші має декілька переваг. По-перше, ви можете насолоджуватися своєю улюбленою їжею, не виходячи з дому. По-друге, доставка зазвичай займає менше часу, ніж візит до ресторану. Це зручний варіант для робочого дня в офісі. По-третє, багато ресторанів пропонують знижки та спеціальні пропозиції для клієнтів, які замовляють їжу на доставку. Крім того, вам не потрібно нікуди поспішати, ви можете оглянути асортимент страв і замовити преміальні або найдешевші суші Київ – заклади пропонують варіанти на будь-який бюджет.

Скуштували або замовили суші — не забудьте задонатити на ЗСУ або волонтерам!???

Головна фотографія: Рис і Риба.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 3

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все