Переглядів: 898 Час на прочитання: 4 хв
Куди піти у Києві

Що цікавого планують заклади столиці цього тижня? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 6 – 9 квітня. У цій добірці розповідаємо про дегустації, гру CashFlow, благодійні заходи та концерти. Детальніше про BEEF meat & wine, 45 Restaurant, Fenix Italia, Soul Cafe, Artania Bar, Beer Party bar, Docker Pub, Caribbean Club.     

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 6 – 9 квітня

Четвер, 6 квітня

У четвер  BEEF meat & wine о 18:00 влаштовує зустріч Wine Talks з шефом-сомельє Олександром Прохоровим. Спеціальний гість вечора – Олег Козловський. Для цього вечора спікери обрали вина Бургундії та Молдови. Кожен з них представить те, що наразі подобається найбільше. І обовʼязково розповість, чому ж саме. Будемо пити біле, червоне та Secret Wine. Останнє вино стане інтригою для гостей і спікерів. Усім разом потрібно буде визначитися, що саме у келихах. Вартість участі: 950 грн.

О 18:30 45 Restaurant влаштовує дегустацію 4 Barolo від Burlotto. Гості скуштують Бароло від виробника з давньою історією (170 років), заслугами та нагородами.

Лайн-ап дегустації:

  • Langhe Sauvignon Blanc “Viridis” 2021 Comm. Burlotto G.B.
  • Barbera 2020 Comm. Burlotto G.B.
  • Barolo 2018 Comm. Burlotto G.B.
  • Barolo “Acclivi” 2017 Comm. Burlotto G.B.
  • Barolo “Monvigliero” 2018 Comm. Burlotto G.B.
  • Barolo “Cannubi” 2018 Comm. Burlotto G.B.

Кворум – 7(8-max) учасників = 6 вин класичного стилю. Вартість участі: 3200 грн. Вино, закуска та цікава розповідь включені. Додатковий гастрономічний супровід можна буде замовити на місці за бажанням.

Ресторан Fenix Italia о 18:30 влаштовує дегустацію ігристих вин Італії. На авторському вечорі від шеф-сомельє на гостей чекає поглиблене вивчення ігристих вин, добірка цікавих екземплярів у поєднанні з авторськими закусками-гурме.

Винна карта вечора:

  • Cocchi Chardonnay PrimoSecolo (Piemonte);
  • Ferrari Maximum (Trento);
  • Franciacorta Bellavista Alma Grand Cuvee (Lombardia);
  • Franciacorta Bellavista Rose (Lombardia);
  • Ferrari Perle Vintage 2015 (Trento);
  • Cocchi Brachetto d’Acqui (Piemonte).

Спеціальний лектор заходу Юлія Гурова — бренд-амбасадор мережі магазинів Wine Time. Вартість участі: 2400 грн.

П’ятниця, 7 квітня

У п’ятницю Soul Cafe о 18:00 запрошує на гру CashFlow. Це гра, яка вчить і дає відповіді на питання про ваші стосунки з грошима у реальному житті. Проводить гру Антоніна Бондаренко – сертифікований коуч з побудови особистих, бізнес та бренд стратегій. Модерує гру CashFlow з 2018 року з використанням коуч-технік, гумору та іронії. Вартість участі: донат від 500 грн (гроші тут передадуть Благодійному Фонду Київ Волонтерський).

Artania Bar о 18:00 влаштовує дегустацію вин, які найкращі українські сомельє – журі конкурсу Ukraine Wine&Spirits Awards 2023 відзначили, як найкращі вина України. Гості зможуть виступити в ролі журі й наосліп оцінити 10 вин – ігристих, тихих білих і червоних, та навіть один унікальний міцний напій. А після оголошення результатів порівняти свої враження з оцінками сомельє. Дегустація проходить із гастрономічним супроводом сирів і в’яленого м’яса від українських виробників. Вартість участі: 800 грн.

Субота, 8 квітня

У суботу о 17:30 Beer Party bar разом з волонтерською групою Наш Фронт і спілкою івент-діджеїв України влаштовують 5-й Благодійний DJ-марафон, де традиційно збиратимуть кошти на підтримку 46-ї Окремої десантно-штурмової бригади, яка захищає нас на Донбасі. Цього разу гратимуть: DJ Fox, DJ Alex Lidermansky, DJ Romeomar B2B, DJ Stateway, DJ Viniloff, DJ SAFIN. Будь-який ваш донат допоможе нашим захисникам наблизити день Перемоги.

Неділя, 9 квітня

У неділю завітайте до Docker Pub . Тут о 17:00 гурт Кам’яний гість відзначатиме свій 25-річний ювілей. Останнім часом гурт постійно виступає для військових, волонтерів, переселенців, і лише іноді дають відкриті концерти. День народження гурту – чудовий привід зустрітися всім разом в теплій музичній атмосфері. Подія розпочнеться фотовиставкою на тему війни, у якій будуть представлені унікальні фотографії Дмитра «Ореста» Козацького, Миколи Тимченка, Пилипа Доценка та Юрія Вереса. Захід благодійний, тож не обійдеться без аукціону з унікальними лотами. Зібрані кошти будуть передані у фонд «Мрія», яким керує Юлія «Тайра» Паєвська, та який допомагає родинам українців, що потрапили в полон, а також сприяє обміну полоненими. Вартість квитків: 250 – 350 грн.

Caribbean Club о 18:00 влаштовує концерт першого українського сальса-оркестру Dislocados. Гурт буде грати музику Куби та Пуерто-Рико. У своїй творчості Діслокадос діляться своїм коханням до музики, танців та своїм баченням сальси, для якої зовсім не важливими є національність та географія. Кожен їхній концерт — це насичений мікс з якісного саунду, танцювальних ритмів та повної віддачі музиці. Вартість квитків: 190 – 490 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 2

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все