Переглядів: 888 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Ще не вирішили, як провести ці пасхальні вихідні? Tomato.ua дізнався, куди піти у Києві 13 – 16 квітня. Більш детально розповідаємо про Caribbean Club, 11 Mirrors Rooftop, Pepper’s Club, Vano Ivano, Буффаліно, Docker-G pub.    

Ресторани продовжують роботу у складний час попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку, надавати робочі місця та допомагати всім, хто цього потребує.

Куди піти у Києві 13 – 16 квітня

Четвер, 13 квітня

У четвер о 18:00 Caribbean Club влаштовує вечір сміливої української комедії від Підпільного стендапу. Цього вечора на сцені жартуватимуть::

  • Свят Загайкевич – засновник Підпільного, автор жартів «які неможливо забути», актор у жанрі імпровізація;
  • Настя Зухвала – переможниця Стендап Фестивалю в Одесі 2019, учасниця шоу Жіночий квартал, Гуднайтклаб, коментаторка шоу Богиня шопінгу;
  • Дядя Женя – найстаріший стендап-комік Києва, учасник тв-шоу Комік на Мільйон, лауреат міжнародного фестивалю комедії ISUF 2018;
  • Артур Петров – учасник таких телешоу як Розсміши Коміка, ГуднайтКлаб, Комік на мільйон;
  • Олександр Качура – бадьорий комік, який довгий час прожив у Китаї та тривалий час виступав англійською мовою у клубах Гонконгу. В Києві він вже більше року виступає в Підпільному Стендапі.

20% від прибутку тут передадуть на потреби ЗСУ, вхід бійцям ЗСУ та ТРО – безкоштовний. Вартість квитків: 290 – 590 грн.

Увечері завітайте до 11 Mirrors Rooftop послухати живу музику на фортепіано та вокал з Nazar Ilchishen. У меню обирайте фреш-салат з качкою унагі та горіховим соусом (490 грн) і медальйони з м’яса риби та креветки (750 грн). На десерт рекомендуємо скуштувати шоколадну маракую (350 грн).  

П’ятниця, 14 квітня

У п’ятницю о 20:00 Pepper’s Club влаштовує акустичний виступ Kudasov Trio. Насолоджуємось вечором кантрі-блюзу, рок-н-ролу та поп-музики в оригінальному аранжуванні. В програмі авторські україно- та англомовні пісні, улюблені світові хіти. Музичний збір за живу музику:  80 грн.

Субота, 15 квітня

У суботу завітайте до Vano Ivano скуштувати страви зі спеціального меню Український тиждень. Радимо спробувати духмяні деруни зі шкварками, які подають зі сметаною,  український борщ з потапцями, картоплю по-козацьки зі свининою та ліниві вареники. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 16 квітня

У неділю завітайте до кафе Буффаліно на сімейний вікенд. На маленьких гостей о 14:00 чекає цікава анімація з Посіпаками, а о 15:00 – кулінарний майстер-клас з приготування Блек Бургера. А дорослі зможуть відпочити та скуштувати італійські сніданки з безлімітним ігристим. Пропозиція діє з 10:00 до 15:00. Вартість участі у майстер-класі: 250 грн.

Docker-G pub о 19:00 влаштовує концерт київського гурту Rising. Цього вечора звучатимуть авторські пісні та пісні легендарного гурту Rainbow. Rising – команда, що виконує авторський матеріал, витриманий в традиціях класичного олдскульного харда і хеві, вирішила поєднати приємне з корисним: подарувати глядачам порцію драйву і позитиву та підтримати волонтерську діяльність. Вартість квитків: 125 –500 грн.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все