На Троєщині в Києві, на вулиці Райдужній, розмістився ресторан грузинської кухні «Vano Ivano Patio».
Заклад стоїть недалеко від мальовничого озера. Тут гостям представлено широкий асортимент традиційних страв грузинської кухні.
У меню можна знайти салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви з м'яса, птиці та риби, асортимент страви, приготований на мангалі, гарніри, хінкалі з різними начинками, традиційну кавказьку випічку й оригінальні соуси, а також великий вибір десертів і солодощів.
Фірмовими позиціями меню ресторану вважаються:
- теплий салат з телятиною і баклажанами,
- рулети з баклажанів і перцю, фаршировані горіховою пастою, перцем цицак і імеретинським сиром,
- міні-голубці «Толма» у виноградному листі з телятиною і рисом під соусом мацоні,
- суп «Харчо» з телятиною і грузинськими спеціями,
- суп «Хінкалі» з хінкалі-калакурі,
- смажене курча «Чкмерулі» у вершково-часниковому соусі,
- печеня зі свинини «Оджахурі» з картоплею, цибулею, спеціями й зеленню,
- телятина «Чашушулі», тушкована в томатному соусі з цибулею, зеленню і перцем чилі,
- філе баранини «Чакапулі» з цибулею, зеленню й аличею, тушковане в сухому білому вині,
- курча тапака,
- скумбрія з морквою, спеціями й горіхами,
- лосось, запечений у базиліковому соусі з помідорами, міксом салату і грузинськими спеціями,
- телятина «По- грузинськи», запечена з печерицями та цибулею в сметанному соусі під сиром сулугуні,
- картопля «По-кавказьки» з часником і зеленню,
- хінкалі з бараниною і кінзою,
- хінкалі «Калакурі» з яловичиною та свининою,
- великий фірмовий пиріг «VANO IVANO»,
- кубдарі з посіченою телятиною, цибулею, зеленню і спеціями.
Для ласунів у ресторані подадуть плато грузинських солодощів, шоколадний торт з вишнею, торт «Наполеон» за грузинським рецептом, мацоні.
У великій карті бару представлені кави й кавомікси, фірмова кава по-грузинськи, класичний чай і пунш-чай, лимонад, фреші, морс, пиво, фірмове домашнє червоне й біле вино, вина грузинських заводів Marani й Kondoli, а також глінтвейн і грог, ігристі вина Італії, коктейлі й міцний алкоголь, фірмова грузинська чача.
До послуг гостей просторий основний зал з місткістю 35 персон, бенкетний зал для 10 -12 запрошених, літня тераса, де можуть розміститися до 80 відвідувачів, а також три окремі будиночки, у кожному з яких може відпочити компанія з 12 чоловік.
Спеціально для маленьких відвідувачів закладу обладнано дитячий майданчик з гойдалками та гірками.
Інтер'єр ресторану гармонійно поєднує сучасний стиль і етнічні елементи декору - теплі коричневі й пісочні відтінки в оформленні, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, різьблені перегорожі, стельові балки й жива зелень, ковані світильники.
Часто в ресторані проходять сімейні та дитячі свята, фуршети, бенкети та корпоративні заходи.