Переглядів: 647 Час на прочитання: 2 хв
Куди піти у Києві

Довгоочікувані вихідні максимально близько, тому саме час вирішити, де провести кілька вільних днів. Tomato.ua ділиться ідеями, куди піти у Києві 21 – 23 січня. Розповідаємо про SHEF, Taverna, Чачаварня, Pesto Cafe, THREE BOKALA .

Куди піти у Києві 21 – 23 січня

П’ятниця, 21 січня

Почніть свої вихідні у п’ятницю у ресторані SHEF. Тут влаштовують караоке-вечірку з драйвовими піснями та палкими танцями. Тому збирайте компанію та йдіть співати улюблені пісні. На вечерю візьміть салат з копченим кроликом, руколою та в’яленими томатами під гірчично-медовим соусом (318 грн). І стейк із тунця у чорному кунжуті з базиліково-бальзамічним соусом (487 грн).

Субота, 22 січня

У суботу о 14:00 ресторан Taverna влаштовує для маленьких гостей кулінарний майстер-клас. Діти під керівництвом шеф-кухаря приготують міні-круасани з яблуком, а у творчій майстерні виготовлять аплікації з паперу технікою торцювання. У дитячій кімнаті на малечу чекають ігри та розваги. Вартість участі: 150 грн.

Ресторан Чачаварня о 19:00 влаштовує чемпіонат з поїдання хінкалі. На гостей чекає жива музика від чарівної Анастасії Модельскої, аніматори, змагання друзів з усіх країн між собою: хто з‘їсть більше хінкалі за 90 секунд, частування смачними хінкалі з оновленого меню та фестивалю хінкалі. Вартість: участь безкоштовна, тільки необхідно зареєструватися.

Неділя, 23 січня

У неділю об 11:00 Pesto Cafe влаштовує для маленьких гостей майстер-клас англійською мовою з приготування солодких ролів. На малюків чекають оригінальні ігри для вивчення іноземної мови, корисні активності та поради з вивчення іноземної мови з дитиною для батьків. Вартість участі: 100 грн.

THREE BOKALA влаштовує дегустацію грузинських вин від ТМ Хареба. На гостей чекає декілька сортів ексклюзивних вин у тандемі з сирами й м’ясними спеціалітетами. Початок заходу о 15:00. Вартість участі: 350 грн .

І ще..

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись усі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно.

Що відбувається у ресторанному бізнесі: Дмитро Борисов поділився підсумками 2021 року та розповів про тренди 2022

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все