Переглядів: 578 Час на прочитання: 3 хв
Куди піти у Києві

Tomato.ua зібрав найцікавіші та найсмачніші події майбутніх вихідних. Куди піти у Львові святкувати День Святого Миколая? Розповідаємо про Древній Град, Kilinski, Split, Театр пива «Правда», YOKI Lviv, Mon Chef, ВалентиноPark. Art of Rest

Заклади Львова продовжують роботу у складний час, попри постійні відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку нашої країни, надавати робочі місця та допомагати волонтерам та ЗСУ.

Куди піти у Львові 15 – 18 грудня

Четвер, 15 грудня

Древній Град запрошує відвідати резиденцію Святого Миколая. У святковій програмі на малечу чекає:

  • зустріч з Миколаєм,
  • майстер-клас з розпису пряника,
  • смачне домашнє какао,
  • подарунки від Миколая.

Вартість квитка: 350 грн. Попередній запис є обов‘язковим.

Ресторан Kilinski влаштовує благодійний етновечір «ЧУЖІ, ЯК СВОЇ 2.0». Метою даного заходу є збір коштів на додаткове медичне обладнання для реанімобілю, який було придбано на кошти попереднього благодійного заходу. Гості вечора: кавер-гурт BandiT, Андріана, Степан Гіга. Вартість квитків: фан-зона з фуршетом – 2500 грн/ 4000 грн для пари, банкет з індивідуальною посадкою за столом – 3500 грн/ 6000 грн для пари. 

Клуб Split о 19:00 влаштовує дегустацію джинів та коктейлів. Цього разу тут знову здивують свіжим форматом зустрічі: окрім дегустування джинів та цікавої інформації про них, гості  матимуть змогу скуштувати коктейлі на основі вподобаних напоїв і відчути, як розкривається джин у поєднанні з іншими компонентами. А шеф-кухар закладу подбає про смачні закуски для фуршету. Кількість позицій: більше 10 джинів, коктейлі та фуршет. Вартість участі: 1650 грн.

Пʼятниця, 16 грудня

У п’ятницю Театр пива «Правда»  влаштовує Punisher Beer Weekend — перший пивний вікенд з крафтом із цілої України. Пивоварні не склали рук від початку повномасштабного вторгнення та активно продовжують варити український крафт, попри масовані ракетні удари ворога, непланові відключення світла і подекуди знищені цілі виробництва. Гості зможуть обрати серед 100 сортів пива від крафтових броварень з різних регіонів України. До пива будуть також їжа і закуски. Частину прибутку з події тут передадуть на виготовлення Punisher’a (ударно-розвідувальний безпілотний комплекс) для наших збройних сил. Вхід лише за квитками. Вартість квитків: 200 – 500 грн. У вартість вхідного квитка входить лімітований брендований келих.

Субота, 17 грудня

У суботу завітайте до ресторану YOKI Lviv. Тут о 12:00 влаштовують дівочі посиденьки. Створимо власноруч свічечку, помріємо про перемогу України та про свої власні перемоги, наберемось натхнення і візьмемо в своє життя нові знайомства та емоції. Вартість: уточнюйте у менеджера.

Неділя, 18 грудня

У неділю о 12:00 ресторан Mon Chef влаштовує майстер-клас з виготовлення різдвяних пряників. Під час події кожна дитина перетвориться на майстра різдвяних пряників та проявить всю свою фантазію, розфарбовуючи солодощі. Вартість участі: 350 грн. У вартість входить майстер-клас, пряник та какао.

Ресторан Валентино о 13:00 запрошує у резиденцію Святого Миколая. Тут на відвідувачів чекають театралізована інтерактивна вистава із залученням дітей, особиста зустріч з Миколаєм, подарунки, солодощі та частування, гарячі напої, а також фото з Миколаєм на пам’ять. Вартість участі: 400 грн. Щоб прийти до оселі Святого Миколая, потрібно обов’язково зареєструватися.

Park. Art of Rest о 17:00 влаштовують свято Миколая. На малечу чекає феєричне дійство Святого Миколая та Ангелика, а також таємний гість, про нього дізнаєтесь на місці. Дітки отримають подарунки, фото на згадку та величезну кількість вражень від казкового вечора. Вартість участі: 400 грн. Для вимушено переселених та дітей воїнів ЗСУ участь безкоштовна.

Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!??

І ще..

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все