Переглядів: 387 Час на прочитання: 3 хв
Львов

У воєнний час заклади харчування продовжують працювати, підтримуючи економіку країни та допомагають збирати кошти для ЗСУ. І щоб трішки відволіктись від військових подій влаштовують цікаві заходи. Tomato.ua зібрав найяскравіші івенти цього тижня. Розповідаємо, куди піти у Львові 30 червня – 3 липня. У цій добірці Split Club Lviv, Mon Chef, Найдорожча ресторація Галичини, LOFT7 Restaurant, Штука, Beer Culture, Старгород

Куди піти у Києві 30 червня – 3 липня

Четвер, 30 червня

У четвер о 19:00 Split Club Lviv влаштовує дегустацію натуральних вин. Це новий тренд серед виноробів та поціновувачів вин, довкола яких виникло вже чимало дискусій. Гості дізнаються, які саме вина відносяться до натуральних та особливості його виробництва. Розкрити особливості й відмінності натуральних вин допоможуть представники винних партнерів – Regno, Wine Bureau, ТС Плюс. На дегустації будуть представлені 12 видів вин. Вартість участі: 500 грн.

Ще варіант для вечора – ресторан Mon Chef. Тут о 19:00 влаштовують гастрономічний вечір «Сила української кухні. Унікальні рецепти». Отримайте насолоду від українських страв від шеф-кухаря закладу. Вартість: 1050 грн.

Найдорожча ресторація Галичини о 19:30 влаштовує дегустацію українських білих вин, аби підтримати українське виноробство у складних умовах. На гостей чекатимуть білі українські вина з різних куточків нашої держави, і цікаві страви від шеф кухаря закладу. Вартість участі: 600 грн.

Пʼятниця, 1 липня

У п’ятницю завітайте до LOFT7 Restaurant. Тут влаштовують вечір живої музики – на саксофоні гратиме Олег Баланко. На вечерю візьміть салат з тунцем, кунжутом, листям салату, авокадо й овочами (277 грн), кульки брі з ягідним соусом (157 грн). У якості основної страви обирайте філе телятини з малиново-яблучним пюре (327 грн) або лосося по-норвезьки зі шпинатом, печеною картоплею та соусом з ікри (427 грн).

Субота, 2 липня

У суботу об 11:00 кав’ярня Штука влаштовує першу творчу зустріч. Впродовж двох годин майстер-класу намалюємо акрилом Вітрила на полотні 30*30см. Усі необхідні матеріали входять у вартість заходу – полотно, поталь, мольберти, пензлики. 10% від прибутку тут передадуть на потреби ЗСУ.  Вартість участі: 500 грн.

Неділя, 26 червня

У неділю о 14:00 завітайте до Beer Culture підтягнути розмовну англійську з англомовними людьми. Гості зможуть поговорити про життя, пограти в інтерактивні ігри та випити смачного крафтового пива. Вартість: безкоштовно.

Ресторан-пивоварня Старгород о 18:00 влаштовує благодійний концерт легендарної групи «Скрябін». Гурт завітає до Львова з концертною програмою «Сука Війна» в рамках свого європейського туру на підтримку ЗСУ та дітей постраждалих внаслідок бойових дій в Україні. Організатори: «Zagorodniuk Production» та благодійний фонд «З України». Вартість квитка: 500 грн.

На Мангал Steak House у Львові: ресторан зі справжніми мармуровими стейками ідеальної витримки

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.