Переглядів: 1023 Час на прочитання: 4 хв
Львов

На Мангал Steak House – ресторан мережі На Мангал Family, який входить у Traveller`s Choice 2021 у Tripadvisor. Гостям пропонують справжні мармурові стейки. Заклад розташувався на проспекті Шевченка, 25 у центрі Львова. Tomato.ua розповість детальніше про ресторан.

Ресторан Steak House Львів – справжній дім амбасадорів мармурового м’яса, який пропагує культуру правильних стейків і їх ідеальної dry aged витримки.

Професіонали своєї справи власноруч витримують кожен стейк у камерах сухої витримки протягом 28 днів. А потім – готують на відкритому мангалі всередині ресторану.

Філософія та концепція ресторану

На Мангал Steak house – спільнота різних культур світу, які зустрічаються за одним столом аби познайомитися та поспілкуватися за соковитим і мармуровим стейком і келихом білого або червоного вина.

Особливості На Мангал Steak House

  • Свіже соковите м’ясо. Стейки під руками справжніх гуру подарують вам неймовірні смакові враження та відчуття.
  • Страви на мангалі. Усі м’ясні страви готують на мангалі з відкритим вогнем – це найкращий спосіб приготування.

  • Страви доставляють гарячими. У ресторану є власна служба доставки, що дозволяє швидко розвозити замовлення, а також зберегти температуру та смакові якості страв.
  • Безкоштовна доставка. Steak House на мангалі запустив власний сайт https://namangalsteakhouse.ua/, на якому можна замовити страви з безкоштовною доставкою по місту Львів.
  • Повноцінне меню з різними цікавими стравами.

Найпопулярніші позиції меню

Візитна картка на Мангал Steak – стейки. Асортимент доволі широкий: рібай, т-боун, філе «Міньйон», Нью-Йорк, антрекот, стейк зі свинини тощо.

Окрім стейків, у ресторані готують різноманітні страви на мангалі, реберця, крильця, бургери, салати, м’ясні та рибні страви, закуски, перші страви та багато іншого.

Фаворити гостей:

Стейк Даллас (942 грн) – Рібай, що подається на короткому, зачищеному ребрі. При смаженні кістка надає м’ясу приємного горіхового аромату. Ще одна назва стейка Даллас – Ковбой. Соковитий стейк має ніжну маслянисту текстуру та яскравий яловичий смак завдяки сухій витримці.

  • Каре з телятини (375 грн) – неймовірно ніжна й корисна страва. М’ясний делікатес вирізають з частини грудної клітки, а довжина самих реберець становить від 5 до 8 см.
  • Каре з баранини (196 грн) – ароматна м’ясна страва з баранячих (ягнячих) реберець, яку готують на мангалі. Реберця мають приголомшливий аромат димку та присмак унікального маринаду, який тримають у таємниці.

  • Карпатська форель на мангалі (240 грн). Ніжна річкова рибка смажена на мангалі до золотої скоринки. Смак білої риби ідеально доповнений аргентинським ароматним соусом Чіміччурі. Форель подають з броколі, лимоном і помідорами чері.

Ви можете обрати вагу будь-якої страви із запропонованих варіантів.

Сезонне меню від Steak House

Першу суботу липня у закладі зустріли з новими стравами сезонного меню.

В асортименті:

  • Шпинатний бісквіт з креветками – легкий бісквіт зі шпинату з обсмаженими креветками, який чудово доповнений рибним соусом на основі морепродуктів.
  • Салат з прошуто та ягодами – оригінальне поєднання насиченого смаку прошутто з солодкими ягодами.
  • Десерт Павлова – ніяких слів – приходьте куштувати!

На мангал Steak House: тут є все для чудового літнього вечора

Соковитий стейк і келих улюбленого вина, ніжний десерт і прохолодний коктейль – хіба може бути щось краще для літа? Може! Якщо куштувати це на затишній терасі у закладі, споглядаючи на неймовірно красиве місто.

Сезон десертів на терасі розпочався – завітайте на Тирамісу або Чізкейк.

Літо – це сезон пікніків, вечірок і барбекю. У Steak House ви можете обрати не лише готове м’ясо, але й сире. Досвідчені майстри своєї справи допоможуть підібрати ідеальний сет для вас і ваших рідних і навчать вас готувати соковиті ароматні стейки, як у ресторані. Замовляйте Сет для пікніка з собою.

На Мангал Steak house створений для справжніх поціновувачів доброї кухні, якісного м’яса та хорошого сервісу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Roco Sushi: преміум суші та роли з безкоштовною доставкою у Києві

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 1

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все