Переглядів: 724 Час на прочитання: 7 хв
Топ-5 Київ

Сімейні ресторани Києва дарують приємний, комфортний і радісний відпочинок для дорослих і дітей. На вас чекають сімейні активності, ігри, розваги, улюблені страви та напої. Tomato.ua розповість, куди піти в Києві з дітьми на вихідні. У добірці Яхта, Spezzo, Villa Riviera, Мацоні, Кухмейстер.

Місця для відпочинку з дітьми та інші заклади продовжують працювати, щоб дарувати вам радісні миті у цей непростий час, щоб підтримувати економіку та наших захисників.

Куди піти з дітьми: ресторани з дитячими кімнатами в Києві

Яхта. Діно парк

Яхта – сучасний сімейний комплекс у Києві. Це неймовірне місце для батьків і їх дітей.

На території є 3 великі басейни з безпечними гірками, які нагадують аквапарк. Малечі в комплексі точно не буде сумно. Сучасні дитячі майданчики в ресторанах Києва, а саме в Яхті, створені для дітей різного віку. Родзинка комплексу – Діно парк, завдяки якому ви потрапите в справжню епоху динозаврів. Цей дитячий парк Київ – рай для тих, хто обожнює Т-рекса та його друзів.

Чудове доповнення до розваг – улюблені смаколики. Хлопчики й дівчатка можуть поласувати морозивом чи солодкою ватою або ж підкрипитися чимось із меню басейну.

Після активного відпочинку можна повечеряти у вишуканому ресторані на території комплексу. У меню – дошки на компанію, м’ясні та рибні страви, приготовані на мангалі й хоспері, паста, салати, устриці та багато іншого. На дитячій сторінці – Борщик з індичкою (69 грн), Люля кебаб з курки з картопляним пюре (156 грн), Макарони метелики з Пальпете (135 грн) та інші страви.

Spezzo

Spezzo – затишний ресторан на Русанівці, де цінують сімейні цінності. Тут можна скуштувати хенд мейд пасту, соковиті італійські страви й напої та гарно провести час усією родиною.

Ресторан має сучасну яскраву дитячу кімнату з гірками, лабіринтами м’якими меблями та захоплюючими іграми. На малечу чекають розваги для дітей у Києві з аніматорами. У Spezzo є спеціальне дитяче меню. Найменші гості можуть скуштувати Сирну піцу (135 грн), Бургер з картоплею фрі (182 грн), Курячий шашличок (145 грн), Овочеву соломку (85 грн) та інші смаколики.

У закладі діє Кулінарна школа для малечі. Ви можете подарувати своїм діткам незабутні яскраві враження від приготування смачних страв під керівництвом та з допомогою шефа. Хлопчики й дівчатка навчаться готувати бургери, тирамісу, піцу, млинці, панкейки, кальцоне, солодкі равіолі та інші цікаві страви. Рекомендований вік учасників – від 3 до 12 років. Вартість участі – 200 грн.

Якщо ви шукаєте, куди піти в Києві з дітьми, щоб відсвяткувати День народження або іншу особливу подію, Spezzo – саме те, що вам потрібно.

Villa Riviera

Villa Riviera – сімейний ресторан Київ на лівому березні Дніпра. У меню – авторська кухня: пізні сніданки, устриці й брускети, паста й ризотто, піца з дров’яної печі та страви на вугіллі, стейки, риба, страви японської кухні. Також є окреме дитяче меню з бестселерами, присвяченими улюбленим мультикам: Курячий бульйон Disney із фрикадельками з індички (89 грн), Маленький Чіп полюбляє котлети зі щуки з відвареними овочами (275 грн), Курячі нагетси з сирним соусом та кетчупами, якими ніколи не ділиться Моріс (195 грн).

Бу разом із Майклом Вазовським з улюбленого мультфільму «Корпорація Монстрів» запрошує на феєричне шоу, веселі ігри, конкурси та дитячі розваги в Києві. Якщо ви обираєте, куди піти в Києві з дітьми у серпні — щосуботи та щонеділі в ресторані організовують анімації, де малеча отримає веселі враження та незабутні миті радості.

Для дітей також проводять кулінарні майстер-класи. А дитяча кімната обладнана всім необхідним: від лабіринту до м’яких іграшок та x-box.

У закладі цінують кожен особливий момент вашої родини. Команда залюбки стане частиною вашого свята й зробить його незабутнім.

Мацоні

Мацоні – грузинське кафе-сироварня, де можна відчути смак тепла Грузії.

Кращі ресторани для дітей у Києві пропонують якісний атмосферний сімейний відпочинок. Мацоні завжди піклується про те, щоб відпочинок був вдалим і приємним для всіх гостей. Для найменших генацвале є дитяча кімната, у якій є все необхідне для веселощів та ігор. Для відвідувачів працює няня – тому вам не доведеться хвилюватися про безпеку.

Мацоні пропонує і інші безкоштовні розваги в Києві з дітьми. У закладі проводять пізнавальні кулінарні майстер-класи з приготування грузинських страв для малечі.

Окрім розваг, заклад запрошує скуштувати улюблені страви грузинської кухні: Чкмерулі (310 грн), Запечені хінкалі з сиром сулугуні (245 грн), Хачапурі з лисичками (358 грн). А для маленьких гостей – Супчик з хінкалі, Хачапурі міні по-аджарськи, Сирнички з сиром надугі.

Кухмейстер

Кухмейстер – дім-ресторан, де кожен гість стає другом.

Для команди важливий комфорт кожного гостя. Тому тут створили справжній дитячий простір Кухолактика – галактика дитячих мрій, де проводять цікаві творчі й кулінарні майстер-класи. Подібні дитячі активності та пригоди точно запам’ятаються надовго. Тут також можна влаштувати справжнє свято мрії.

Ресторан з дитячою кімнатою, у якій є велика кількість іграшок і розмальовок – ідеально для кожної дитини. А ресторани з нянею для дітей – знахідка для всієї родини. Дітки весело проведуть час під наглядом. А ви зможете в спокої насолодитися атмосферою закладу.

Після розваг варто підкріпитися стравами з дитячого меню: Відбивна з індички або котлети з яловичини з пюре (135/180 грн), Паста з мітболами з індички (165 грн), Нагетси з індички з картоплею фрі (160 грн).

А дорослим рекомендуємо скуштувати Фірмовий цезар з креветками (345 грн), Полтавські картопляні галушки з білими грибами (220 грн) та Особуко з пряною картоплею (355 грн).

Проведіть весело час із дитиною на вихідних і не забудьте про донат на ЗСУ!💙💛

FAQ

Ресторани з дитячими кімнатами, аніматорами та дитячим меню є ідеальними місцями для сімейного відпочинку. Серед них виділяють: Яхта з Діно парком та басейнами, Spezzo з кулінарною школою для дітей, Villa Riviera з анімацією, Мацоні з кулінарними майстер-класами та Кухмейстер з дитячим простором «Кухолактика».

У ресторанах доступні різні розваги: ігрові кімнати, дитячі майданчики, парки розваг, басейни, кулінарні майстер-класи, де діти навчаться готувати улюблені страви разом із шефом, анімації, аквагрим, конкурси та святкові програми. Наприклад, у Яхті діти можуть весело провести час у Діно парку, подорожуючи в епоху динозаврів, у Spezzo – навчитися готувати піцу, а у Villa Riviera щовихідних проводяться анімації з конкурсами.

У Києві багато ресторанів з дитячими кімнатами, що ідеально підходять для сімейного відпочинку. Серед них виділяються Spezzo на Русанівці, Villa Riviera на лівому березі Дніпра, а також Яхта, Кухмейстер та Мацоні . Ці заклади пропонують сучасні ігрові простори з великою кількістю іграшок, з лабіринтами, безпечними меблями, з іграми, розмальовками та можливостями для творчості.

Багато ресторанів пропонують послуги для святкування дитячих днів народження, включаючи аніматорів, майстер-класи та спеціальне меню. Для проведення дитячого свята підходять заклади, такі як Spezzo, де можна організувати кулінарний майстер-клас як частину свята, або Villa Riviera, де щовихідних проходять дитячі шоу. А Кухмейстер створив для ваших свят цілий простір.

Більшість закладів мають спеціальні дитячі меню. Вони включають улюблені страви малечі, такі як паста, бургери, курячі нагетси, картопля фрі, міні-хачапурі, морозиво та десерти. Заклади пропонують також оригінальні страви. Наприклад, у Villa Riviera є Курячий бульйон, присвячений легендарному мультфільму Disney, у Кухмейстері» – нагетси з індички, а у Мацоні — Супчик з хінкалі та Сирнички з сиром надугі. А Spezzo пропонує страви, що спеціально розроблені для дітей, включаючи піцу та бургери. До страв заклади пропонують улюблені напої: молочні коктейлі, лимонади, соки, фреші та інші.

Так, у деяких закладах, таких як Мацоні і Кухмейстер, є послуги няні, що дозволяє батькам насолодитися вечерею і спокійно відпочити, поки діти весело проводять час під наглядом і розважаються у дитячій кімнаті. У багатьох закладах також є аніматори, які розважають малечу й наглядають за нею.

Якщо ви шукаєте місце, де буде цікаво всім членам родини, то розгляньте такі варіанти, як сімейний ресторан із дитячою кімнатою, майданчиком або ігровим куточка. Наприклад, «Villa Riviera» і «Мацоні» надають можливість насолодитися дорослим авторською кухнею та приємною атмосферою, а малечі – розвагами для дітей, включаючи ігри з аніматорами та приготування улюблених страв.

Так, наприклад, у ресторані Яхта є дитячі майданчики на свіжому повітрі з басейнами та гірками, що робить його ідеальним місцем для відпочинку з дітьми. Тут також є цікавий Діно парк, який має простір для прогулянок, пікніків та активних ігор на свіжому повітрі.

У Києві є багато безкоштовних розваг для дітей, таких як відвідування дитячих майданчиків, участь у відкритих майстер-класах, в тому числі кулінарних, басейни з гірками, тематичні анімації, ігри на свіжому повітрі або в дитячій кімнаті.

У Києві є безліч місць, де можна весело провести вихідні з дітьми. Серед найцікавіших локацій варто виділити Музей популярної науки і техніки « Експериментаніум», де діти можуть дізнатися щось нове та взяти участь у інтерактивних експериментах. У Музеї іграшок зібрано колекцію іграшок різних епох. А в Київському зоопарку діти можуть побачити різних тварин. Планетарій допоможе дізнатися більше про космос. Популярне місце влітку – ВДНГ, де можна знайти безліч цікавих розваг для малечі. Для активного відпочинку підійдуть парки, розважальні центри з атракціонами та іграми.

Головна фотографія: Spezzo.

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 5 / 5. Кількість оцінок: 4

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Київ

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у вихідні у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Києві

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Київ

Показати все