Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Spezzo (СПЕЦЦО)

Ресторан Spezzo (СПЕЦЦО)

Spezzo
5
Київ, вул. Русанівська Набережна 8
5
Все фотографии
Ресторан Spezzo (СПЕЦЦО)
Київ, вул. Русанівська Набережна 8
Київ, вул. Русанівська Набережна 8
+38 050 422 3798
Лівобережна
Кухня:  Італійська
Середній чек: 
$$$$
Опис
На Русанівській Набережній, навпроти лівого схилу Дніпра, розмістився один з ресторанів-пекарень мережі «SPEZZO». Дизайнерський інтер'єр закладу відтворює затишну атмосферу традиційного італійського ресторану. Великий простір основного залу поділений на кілька зон. В оформленні превалюють теплі коричневі й пісочні відтінки, оздоблення з натурального дерева й велика кількість живої зелені. Для декору в ресторані виступають оливкові дерева, стелажі з дерев'яними елементами, а до стелі підвішений ...

На Русанівській Набережній, навпроти лівого схилу Дніпра, розмістився один з ресторанів-пекарень мережі «SPEZZO».

Дизайнерський інтер'єр закладу відтворює затишну атмосферу традиційного італійського ресторану. Великий простір основного залу поділений на кілька зон. В оформленні превалюють теплі коричневі й пісочні відтінки, оздоблення з натурального дерева й велика кількість живої зелені. Для декору в ресторані виступають оливкові дерева, стелажі з дерев'яними елементами, а до стелі підвішений мідний посуд. Біля кожного столика стоять великі крісла та дивани. На нижньому поверсі ресторану є невеликий затишний віп-зал. А для відвідувачів з дітьми обладнана дитяча ігрова кімната, в якій для малюків встановлена гірка, багатоповерховий лабіринт й іграшки.

У меню ресторану гостям представлений широкий асортимент традиційних італійських страв, які подають в авторській інтерпретації шеф-кухаря. Особливістю ресторану-пекарні є той факт, що кухарі «SPEZZО» самостійно випікають хліб, руками готують пасти та варять сири. Гості можуть спостерігати за процесом випічки фірмового хліба на відкритій кухні, а також придбати випічку, розташовану в спеціальній вітрині: кілька видів фокачо, картопляний хліб Тортано, чіабата й піца на тонкому тісті з рясним вибором інгредієнтів. В основі меню різні пасти й антипасти.

У закладі є моцарела-бар. Особливістю ресторану також є великий вибір сирів, які вироблені у власній сироварні за особливою італійською технологією. У розділі сирів гості знайдуть моцарелу, скармоцу, качоту, бурато, качіокавало, стратачелу, буфало й рікоту.

Фірмові позиції меню:

  • спагеті з чорнилом каракатиці та морепродуктами,
  • салат з прошуто котто по-італійськи,
  • піца «Сан-Даніеле»,
  • брускета з прошуто й страчателою,
  • яловичина а-ля планча з соусом Деміглас,
  • ягня, запечений у печі з кус-кусом і шавлією.

На десерт пропонують традиційні італійські солодощі та частування, серед яких виділяють фірмовий тирамісу з домашньої рікоти.

В алкогольній карті акцент зроблено на асортименті добірних італійських вин. Вечорами гості можуть насолодитися звучанням живої музики.

Читать статьи о ресторане
Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!