Заклади Львова продовжують роботу у складний час, попри відключення світла і ворожі обстріли, аби підтримувати економіку нашої країни, надавати робочі місця та допомагати волонтерам та ЗСУ.
Куди піти у Львові: афіша подій у закладах 2 – 5 листопада
Tomato.ua зібрав найцікавіші та найсмачніші події майбутніх вихідних. Куди піти у Львові 2 – 5 листопада? Розповідаємо про Citadel Inn Gastro Boutique Hotel, ZWIN, Замок Лева, KRAMAR-REST, FAMI.Chefs, Valentino, DIDUH.
Четвер, 2 листопада
У четвер завітайте до Citadel Inn Gastro Boutique Hotel. Тут о 19:00 влаштовують гастрономічну вечерю «Чорні трюфелі та вина П’ємонту». Бренд-шеф Євгеній Сушко та Костянтин Онікієнко — ідейний засновник та шеф-куфар Nonna Macarona (Чернівці), приготують для гостей 6 авторських страв з чорним італійським трюфелем.
Цей трюфель може мати понад 48 різних відтінків, таких як: карамель, дерево, волога земля, сіно, мелена кава та ін. Довершуватимуть трюфельне меню гастрономічні вина з П’ємонту. Вартість участі: 4500 грн.
Винний бар ZWIN о 19:00 влаштовує дегустацію вин Ізраїлю. Сучасному виноробству Ізраїлю щонайбільше п’ятдесят років, але почалося все набагато раніше. Приходьте, аби ближче познайомитись з Державою Ізраїль та її колоритом через виноробство. Для вечора тут обрали найцікавіші винні позиції. Вартість участі: 800 грн.
Пʼятниця, 3 листопада
У п’ятницю о 19:00 ресторан Замок Лева влаштовує дегустацію винних смаків Італії. Італія славиться своєю видатною виноробною культурою та розмаїттям смаків. Цього вечора гості куштуватимуть вина різних регіонів Італії:
- Nosiola Gino Pedrotti (регіон П’ємонт);
- Marina Cvetic Montepulciano (регіон ді Абруццо);
- Montessu Isola dei Nuraghi (регіон Сардинія);
- Taurasi Feudi di San Gregorio (регіон Кампанія);
- Piano Chiuso Primitivo di Manduria Riserva (регіон Мандуріа).
До кожного келиху тут приготують авторські страви, які відмінно доповнюватимуть смак вина:
- Крокети з козулі;
- Татакі з яловичини;
- Філе міньйон;
- Десерт семіфредо.
Вартість участі: 1350 грн.
Субота, 4 листопада
У суботу KRAMAR-REST о 18:00 влаштовує гастрономічний вечір української кухні від бренд-шефа ресторану Ігоря Гериліва. На гостей чекає дивовижна подача та нестандартні поєднання, унікальні смаки страв у тандемі з напоями, які підібрав сомельє Петро Добровольський спеціально до тематики вечора.
У меню:
- Карпачо з буряка та з бринзою;
- Вʼялене філе гуски з журавлиною;
- Вареники з кроликом;
- Голубці з фюме з білих грибів;
- Медівник копчений.
Вартість участі: 2000 грн.
FAMI.Chefs о 18:00 влаштовує дегустацію шампанського з сомельє Василем Калініченком (винний гедоніст, сомельє-менеджер магазину Goodwine).
На гостей чекає лекція від сомельє, 5 видів вина:
- Блан де Блан;
- Блан Де Нуар;
- Натуральна Шампань;
- Класичне розе;
- Стара Шампань.
А також закуски від закладу:
- Вʼялена яловичина / тогараші;
- Лосось / юдзу;
- Гребінець / ваніль;
Вартість участі: 3000 грн.
Неділя, 5 листопада
У неділю ресторан Valentino о 14:00 влаштовує дитячий кулінарний майстер-клас. Цього разу діти будуть готувати відоме тістечко Картопелька. Вартість участі: 300 грн.
DIDUH о 17:00 запрошує на великий гастро-вечір. Запрошений шеф цього вечора — Міралі. Молодий та неймовірно талановий шеф-кухар, який вкладає глибокий сенс у свої страви, роботу та проєкти.
Меню відображатиме найкраще з українського сезону і являтиме собою збалансовану гастрономічну подорож від закуски до десерту, у супроводі коктейльної карти від шеф-бартендера DIDUH Володимира Кондратьєва. Такий концепт дозволить спробувати та відчути поєднання різних смаків та текстур локальних продуктів у стравах та напоях. Вартість участі: 4 000 грн.
Як відвідаєте івент – не забудьте задонатити волонтерам або захисникам!
І ще..
Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!