Переглядів: 1865 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Днепр

Азійська кухня – чудовий варіант обіду на роботі, вечері з коханою людиною, з друзями чи в колі сім’ї. Ресторани міста позбавлять вас необхідності виходити на вулицю та витрачати час на готування їжі. Tomato.ua розповість, де замовити роли, wok, татакі з доставкою у Дніпрі. У добірці КотоСуші, Coast, ArtPizza, Watatsumi, Sushi Dnepr.

Доставка суші, вок, татакі у Дніпрі

КотоСуші

КотоСуші – служба доставки японської страви в Дніпрі. Чому саме КотоСуші? Аналогія з котом – це дещо затишне, домашнє й тепле, як КотоСуші. Вам не доведеться зайвий раз виходити з дому в негоду – компанія пропонує безкоштовну доставку. Є ще одне пояснення назви. Коте – саме так звучить офіційний титул Імператора Японії.

Кухарі працюють за міжнародними стандартами, дотримуються світових вимог кулінарії і традицій приготування суші і ролів за класичними рецептами. У КотоСуші використовують кілька котячих хитрощів: якісні та свіжі інгредієнти, команда професіоналів, вивірена швидкість у кожному русі, нові технології, турбота про людей і природу. Рекомендуємо скуштувати роли Подвійний дракон (199 грн) з лососем і вугром, Кракен (199 грн) з тигровою креветкою і апельсиновим соусом і Філадельфія з сібасом (179 грн). Чудовий варіант для вечері на двох – сет Філадельфія S.E.X.Y (449 грн/800 г).

Coast

Coast – романтичне та неймовірне привабливе місце, яке допоможе гостям зануритися в епоху декадансу. Стиль і інтер’єр ресторану створює чарівну атмосферу невимушеності, гармонії та класичної краси. Він розроблений з любов’ю та турботою про гостей. У закладі регулярно проводять дегустації та гастрономічні вечері з ретельно підібраними стравами й винами.

У меню Coast представлені різноманітні холодні та гарячі закуски, салати, равіолі, паста, різотто, супи, страви з риби та м’яса, гарніри, сири, десерти й устриці. У закладі готують справжню японську закуску – Татакі з тунця з дайконом і перцем чилі (390 грн). Любителям азійської кухні неодмінно сподобається Тріо тартарів у східному стилі (390 грн): тартар з лосося, тунця та морського окуня. Ви можете замовити страви з доставкою з 11:00 до 21:00. Орієнтовний час доставки – 60-120 хвилин. Замовлення від 500 грн доставляють безкоштовно.

ArtPizza

ArtPizza – мережа піцерій у Дніпрі з власною службою доставки. Крім піци, у меню представлені суші, WOK, гарячі страви (бургери, супи, закуски та інші), салати, десерти та напої. Заклад пропонує кілька видів WOK: рис, удон, соба, фунчоза. Будь-який вок можна обрати класичним або гострим.

Рекомендуємо замовити Фунчозу з морепродуктами (185 грн), Рис зі свининою (125 грн) та Удон з індичкою і манго (145 грн). асортимент суші теж доволі широкий. На сайті ArtPizza ви можете обрати роли зі сніжним крабом, тунцем, лососем або вугром, гарячі роли та незвичайні поєднання. Яскраві позиції – Блек рол з лососем (195 грн), Туна татакі (130 грн) та Золотий дракон (195 грн) з вугром. Замовлення приймають з 10:00 до 00:00. Мінімальна сума замовлення – 150 грн. Орієнтовний час очікування – 60 хвилин.

Watatsumi

Watatsumi – доставка японської їжі в Дніпрі. Компанія пропонує великий вибір страв японської та італійської кухні. Тут слідкують за якістю продуктів і готових страв. Транспортування відбувається за найвищими стандартами. Страви доставляють прямо з-під ножа. У меню представлені різноманітні класичні та авторські, а також преміум роли. Рекомендуємо скуштувати роли Мангові рибки (167 грн) з копченим лососем, креветками і манго, Ніжний авокадо (167 грн) з креветками, лососем, тунцем і авокадо та Королівський дракон (201 грн) з лососем і вугром. На компанію зручно замовляти сети. Ідеальний варіант – Сет Тріо Філадельфій (389 грн) з -4-х ролів.

Watatsumi пропонує кілька видів локшини: яєчну, удон, дзосу, скляну (харусаме), італійську карбонару, а також рис (тяхан). Ви можете обрати будь-яке наповнення – м’ясо, морепродукти чи овочі. Яскраві позиції – Яєчна локшина з куркою та ананасом (119 грн), Дзосу Каррі (119 грн), Тяхан з яловичиною (119 грн) та Удон з креветками (149 грн).

Sushi Dnepr

Sushi Dnepr – служба доставки їжі в Дніпрі. Тут готують страви на виніс і доставляють їх по місту. У меню представлені піца, локшина wok, роли, сети, суші, добавки. Роли поділені на 2 категорії – великі та маленькі.

Асортимент WOK від Sushi Dnepr доволі широкий – соба, удон, фунчоза, тяхан, а також рамен і місо-суп. Серед наповнення – морепродукти, овочі, курка. Рекомендуємо скуштувати Тяхан з морепродуктами (95 грн), Овочеву фунчозу (89 грн) та Удон з куркою (89 грн). З ролів варто спробувати Дракон унагі (208 грн), Запечений Ебі (109 грн) та Смажений лосось (137 грн). Яскраві сети для маленької та великої компанії – фірмовий SushiDnepr сет (734 грн) з 5 ролів та Атлантида сет (349 грн) з 5 ролів. Замовлення від 250 грн доставляють безкоштовно. При будь-якому замовленні ви отримаєте кешбек у розмірі 10%.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

ТОП-5 лучших бургерных в Днепре

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Днепр

Показати все Показати все

Читати статті про Куда пойти в Днепре

Показати все Показати все

Читати статті про Топ-5 Днепр

Показати все