Переглядів: 990 Час на прочитання: 3 хв
Львов

На ці вихідні 17-19 травня у Львові погода бажає кращого. Проте, це не привід відмовити собі у насолоді і хорошій компанії. Тому, єдине правильне рішення — піти у затишне місце із смачною їжею десь на Площі Ринок. Але, якщо ви не знаєте, куди піти 17-19 травня у Львові, тоді читайте статтю далі. Tomato.ua створив перелік ресторанів, куди варто піти: Правда. Театр Пива, Львівська копальня кави, Tante Sophie, Vzhar, Da Vinci.

Куди піти у Львові 17-19 травня

П’ятниця, 17 травня  

У п’ятницю варто відвідати Правду. Театр пива. З 19.00 грає жива музика “Правда Оркестр”, а з 23.00 — кавер гурти. У вас є можливість послухати ACDC, Metallica, Frank Sinatra, Adele, Maroon 5, саундтреки до фільмів. Кожного разу у закладі пропонують скуштувати правдиве пиво. Його варять найкращі броварі України, Чехії, Бельгії та США. Про це пиво знає увесь світ!

Щодо меню: скуштуйте запечений кістковий мозок, що подається з грінками та печеним часником — 96 грн. Але, якщо це для вас занадто екзотична страва, тоді спробуйте копчений шпондер — 98 грн або білу ковбаску в бульйоні — 158 грн.

Попити кави за авторськими та оригінальними рецептами можна у «Львівській копальні кави», найсмачніше місце для кавового гурмана.  А ще у п’ятницю ви зможете послухати найвідоміший львівський гурт “Open Blue Band”.

куди піти у Львові

Субота, 18 травня

Якщо вам захочеться відпочити у спокійному атмосферному кафе, ми знаємо, яке обрати. «Tante Sophie» — все в найкращих традиціях Провансу. Це справжня насолода для гурманів. Саме тут ви зможете скуштувати запечених равликів під 12 соусами або ж з сиром Дор Блю та трюфельним маслом — 200 грн. До речі, равликів вирощують на власній фермі. Популярними стравами є також восьминіг з картопляним гратеном — 350 грн. Жаб’ячі ніжки — 210 грн та класичний французький суп — 110 грн.

Неділя, 19 травня

Весняноюно винкою у Львові став ресторан «Vzhаr». Унікальність цього м’ясного ресторану — це єдиний в Україні монгольський гриль. Тому у ресторані пропонують широкий вибір м’ясних стейків. Дещо з меню: стейк Рібай – 86 грн/100 г, щічки яловичі – 63 грн, асорті намазок – 135 грн.

куди піти у Львові

Поїсти смачну піцу можна у ресторані «Da Vinci» — тут італійська кухня і вид на Оперний театр. Дещо з меню: піца на дровах “Від шефа” — 125 грн або ж смачна тальятелле під соусом болоньєзе — 136 грн.

І ще…

Підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбук, щоб не пропустити найактуальніші новини ресторанів!

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.

Показати все

Читати статті про Куда пойти в выходные во Львове

Показати все Показати все

Читати статті про Куди піти у Львові

Показати все Показати все

Читати статті про Львов

Показати все