Переглядів: 4644 Час на прочитання: 3 хв
Новости

Українці завжди допомагають одне одному, а особливо, у найтемніші часи. Цю націю не здолати. Постійні відключення електроенергії заважають нормально працювати. Але продуктивність підвищується завдяки закладам. Tomato.ua розповість про незламні кав’ярні Києва, де можна попрацювати з ноутбуком, насолоджуючись улюбленою кавою.

Як працювати в кав’ярні: рекомендації від Tomato.ua

Фрилансери працюють у закладах уже давно. Коли почалися відключення світла, ця практика стала буденною для багатьох жителів Києва. Команди кав’ярень радо зустрічають гостей і дозволяють працювати, проте цим не варто зловживати.

Ми поділимось кількома рекомендаціями, які допоможуть вам працювати в комфорті, та не зашкодять бізнесу підприємців.

  • Перш за все, запитайте у адміністратора чи офіціанта, чи можна працювати в закладі. Ми впевнені, що більшість радо погодяться.
  • Замовте якусь страву, а не лише чашку кави – щоб заклад не втрачав прибуток через те, що ви вирішили попрацювати саме тут.
  • Оберіть маленький затишний столик, де вам буде комфортно працювати, або приєднайтеся за столик до інших працівників. Завдяки цьому лишиться більше місця для інших гостей.
  • Зверніть увагу на те, чи є біля столика розетка.
  • Якщо вам усе сподобалося, і у вас є така можливість, лишіть офіціанту чайові – подякуйте за роботу й гостинність.

Склали невеличкий список деяких затишних кав’ярень, де можна працювати за ноутбуками:

Blur

У Blur на Мечникова кажуть: «Ми раді бути вашим робочим місцем зі світлом та інтернетом❤️ Дякуємо, що займаєте лише столики, де можна бути з ноутбуками?? Ми хочемо зберегти місця для гостей, які прийшли поснідати, тому дякуємо за співпрацю ??».

Саме це місце

Команда кав’ярні Саме це місце, яка розташувалася на вулиці Академіка Вільямса, тішиться, що може залишатися з вами навіть у час відключення. Гостям пропонують запашну каву, гарячий чай, цікаві сніданки та оригінальні десерти. А також інтернет, завдяки чому ви можете працювати в затишній атмосфері.

Khoryv

Khoryv на Турівській – незламна кав’ярня, у якій завжди є світло та інтернет – генератор працює на повну. Заклад перетворився на справжній мурашник, де можна знайти нових друзів або навіть кохання.

Bimbo

Новий Bimbo на вулиці Чикаленка (Пушкінській) випадково став пунктом незламності. Тут люблять, коли ви приходите працювати. Для гостей зібрали найулюбленіші крісла та диванчики.

BREW

BREW на Охтирському провулку біля метро Васильківська – це затишна кав’ярня та справжній пункт незламності. Заклад має генератор, завдяки якому тут завжди є світло, тепло й стабільний інтернет. А також кава та все до кави. Бронювання столиків відсутнє – BREW завжди у вільному доступі для всіх охочих.

For Friends

For Friends – атмосферне місце на Івана Франка для своїх, у якому поєдналися бар, кав’ярня та коворкінг. Сюди регулярно приходять люди з ноутами, щоб попрацювати.

Беріть ноутбук і вирушайте до кав’ярні працювати, але не забувайте поважати інших!

Працюєте за ноутом у закладі – не забудьте про донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Як українські ресторани та кафе перетворилися на коворкінги та рятують бізнес

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.