Переглядів: 1249 Час на прочитання: 2 хв
Новости

Повномасштабне вторгнення росії та масовані ракетні обстріли сильно вдарили по бізнесу в Україні. З початком регулярних відключень електроенергії і рестораторам, і всім українцям стало ще важче. Але, як відомо, наші підприємці талановиті, винахідливі й незламні – вони ніколи не здаються. Українські ресторани та кафе перетворилися на коворкінги та рятують бізнес. Tomato.ua розповість детальніше.

Вірними помічниками кожного ресторатора стали генератори та інтернет. Тепер ви можете взяти ноутбук і прийти працювати в заклад, якщо вдома або на роботі немає світла. Це ідеальне рішення для тих, хто може працювати дистанційно.

Такий підхід вигідний для всіх: ресторани отримують нових клієнтів і прибуток, а люди не втрачають можливість працювати. Зберігаються робочі місця, сплачуються податки, підтримується економіка, бізнес продовжує функціонувати.

Як функціонують коворкінги в кафе та ресторанах

Coworking – простір, у якому створені всі умови для натхнення й продуктивного робочого дня. Тут комфортно й легко працювати, тут тепло, тихо, і є світло.

Принцип функціонування коворкінгу доволі простий. Ви оплачуєте час перебування в просторі – годину, кілька годин або цілий день. Це дуже зручно та вигідно.

Перевага коворкінгу в ресторані – ще й у тому, що у вартість входять їжа або напої. Ви працюєте у закладі зі стильним дизайном і затишною атмосферою. Можете зігрітися, випити кави, перекусити або повноцінно поїсти у перерві між роботою.

Багато закладів перетворили окремі зали або зони на коворкінг – це найпопулярніший варіант.

Наприклад, веранда ресторану Прага на ВДНГ переформатувалася у FoodWorkingSpace. Це затишний коворкінг, який забезпечується потужним генератором, теплом, світлом і безперебійним інтернетом. Панорамні вікна виходять на парк. Природа допоможе вам відволіктися й перепочити, якщо це буде потрібно вам, вашій голові та вашим очам.

Вартість робочого місця на день з 10:00 до 21:00 складає 300 грн. Ця сума є депозитом, ви можете витратити її на їжу та напої зі спеціального меню.

Нещодавно на Проспекті Перемоги в тестовому режимі відкрився ресторан 74urbanfood з коворкінг-зоною для роботи та місцями для підзарядки гаджетів.

Мережа ресторанів Mafia створила безкоштовний простір для роботи. Тут можна виконувати робочі задачі, проводити зустрічі й наради. Гості можуть скористатися швидкісним інтернетом і офісною технікою за потреби (сканером, принтером, проєктором).

Ви можете працювати в комфортних і безпечних умовах.

Рятуємо бізнес і рухаємося до перемоги разом!

Відвідали коворкінг – не забудьте про донат на ЗСУ!??

Головна фотографія: Unsplash.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал, щоб дізнаватися усі новини про допомогу під час війни вчасно!

Незламні кав’ярні, де можна попрацювати з ноутбуком у Києві

 

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.