Переглядів: 3651 Час на прочитання: 5 хв
Топ-5 Київ

Восени в ресторанах, кафе та кав’ярнях столиці з’являються цікаві страви з гарбузом, грибами, кукурудзою, баклажанами та іншими сезонними продуктами. Tomato.ua розповість про осіннє меню шефа в закладах Києва. Читайте про сезонні новинки від Bar On 8, Adelle, Milk Bar, Samna, AlexGut Grill Pub.

Bar On 8

Bar On 8 – затишний ресторан із міжнародною кухнею та атмосферною терасою. Одна з родзинок закладу – чарівний краєвид столиці. Гості можуть помилуватися Михайлівським і Софійським соборами. У меню – страви європейської, індійської кухні, страви приготовані на грилі, страви на компанію та багато іншого.

Bar On 8 презентував нове осіннє меню. Цього разу шеф приділив більше уваги європейському напрямку кухні. Гості можуть скуштувати нові основні страви, салати, супи та десерти. Цікаві позиції – Смажена цибулева квітка та севіче з тунця, Рієт з качки з карамелізованими яблуками.

Рекомендуємо скуштувати Хрумку свинячу рульку (450 грн), Фісташкові каннелоні (225 грн) та Французький цибулевий суп (230 грн). На десерт візьміть Яблучний крамбл. Варті уваги також нові коктейлі. Вони чудово зігрівають за рахунок спецій у складі, а також ідеально доповнюють і підкреслюють смак страв. Столик у закладі рекомендують бронювати завчасно.

Adelle

Adelle – сучасний Тель-Авів у центрі Києва. Шеф Олександр Чайка та його команди привезли до столиці кухню Ізраїлю, доповнивши її невимушеним настроєм вулиць Тель-Авіва. На вас чекає їжа та любов. У закладі завжди весело, голосно та людно. Гості можуть скуштувати хумус, фалафель у піті, сабіх – просту їжу з непростим смаком.

Adelle презентував гарбузове меню: Карамелізований гарбуз з яблуком, фетою та фініковим медом (189 грн), Гарбузовий крем-суп з креветками (249 грн), Ніжний гарбузовий чізкейк з пікантним манговим соусом (169 грн) та інші страви.

Ресторан також пропонує страви зі спеціального меню: Теплі фініки з молденською сіллю (139 грн), Лабне з грецького йогурту з томатом та заатаром (139 грн) та цікавинки.

Нові страви з’явились і в основному меню. Яскрава позиція – Маринована у шафрані та цибулі порей, обсмажена яловичина на подушці з хумусу, з чіпсами селери, фундуком та зернятками гранату.

Milk Bar

Milk Bar – затишна кав’ярня, у який можна скуштувати сніданки, різноманітні страви, тортики та різну випічку, а також випити кави чи інший напій.

Milk Bar презентував осінні новинки у меню. Це Класичний американський суп з кукурудзи Корн Чаудер (110 грн), Зелений салат з чорним баклажаном та козячим сиром (219 грн), Лосось з пюре із цвітної капусти (345 грн) та багато іншого.

Одна з яскравих позицій – Паста з цвітною капустою (185 грн) – паста казарече власного виробництва, свіжа й підсмажена цвітна капуста, томатний сік, біле вино, пармезан, пелюстки чилі.

Заклад оновив фірмовий Milk Bar Breakfast (299 грн) – хрускіт свіжого круасана з вершковим маслом, ніжний скрембл з цвітної капусти та трюфельне масло, халумі на грилі, томати конкасе, мікс салату, квасоля у томаті. У якості напою варто замовити гарбузовий капучино з вірною супутницею чіпсою з гарбуза.

Samna

Samna – ресторан сучасної близькосхідної кухні від ізраїльського шеф-кухаря Меїра Адоні. Він відкрив заклади в Тель-Авіві, Нью-Йорку, Барселоні, Берліні, а тепер – в Києві.

Samna презентувала оновлене меню з сезонними стравами. Це казкові герої, море на столі, зустріч протилежностей, які знаходять щось спільне.

Est west каррі (1050 грн) – сібас, кальмари, мідії, міні броколі, морква, свіжий ананас, гострий соус кус кус. Хрусткий восьминіг (890 грн) – смажена капуста, цвітна капуста, вершки з чорних баклажанів, пікантний соус, тамаринд, тахіні.

Нісуаз із тунцем (595 грн) – томат «равіолі» наповнений козячим сиром, стручкова квасоля, тапенада з оливок, запечена картопля, анчоуси. Філе яловичини (1250 грн) – королівські гриби, фісташковий йогурт, глазурована цибуля, кістковий мозок, родзинки, картопляна еспума.

AlexGut Grill Pub

AlexGut Grill Pub – затишне місце на Солом’янці, створене для поціновувачів смачних вражень і любителів ароматного соковитого м’яса. Особливості закладу – тепла тераса (iqos friendly), авторські страви, широка барна карта, відкритий гриль посеред залу та затишна атмосфера для відпочинку. Тут можна скуштувати бургери та м’ясо, приготоване на грилі, випити розливного пива (в асортименті – 9 смаків) чи вина.

В AlexGut Grill Pub з’явилося сезонне меню. Яскраві позиції – Равіолі з гарбузом та сиром (115 грн), Качине філе з грушею томлені у червоному вині (355 грн) та Суп «Норвезький» з Судаком (125 грн).

Рекомендуємо також скуштувати Баклажани гриль з бринзою та соусом «Песто» (115 грн) та Брускети з лососем «Гравалакс» та огірком (175 грн).

Протягом тижня діє цікава пропозиція «Десерт дня» (зараз гостей пригощають Тартою з веркшово-гарбузовим кремом і французькою меренгою). На честь дня народження заклад дарує знижку -10%.

Не проґавте можливість скуштувати сезонні новинки від закладів Києва!

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб дізнаватись всі подробиці про наші розіграші, світ їжі та ресторани вчасно!

Акції та вигідні пропозиції від онлайн-ресторанів Києва

Поділитися:

Наскільки публікація корисна?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середня оцінка 0 / 5. Кількість оцінок: 0

Оцінок наразі немає. Поставте оцінку першим.