Vovcook – кулінарна книга на межі арт-альбому, з соковитими фотографіями та божевільними колажами. У ній Вова Ташаєв, шеф улюблених українських ресторанів, розповідає усі свої секрети. А також історії з життя чудових людей. Tomato.ua розповість детальніше.
Вова Ташаєв – бренд-шеф і партнер ресторанної групи First Line Group (Eastman, Любимый Дядя). Він здобув усі гастрономічні нагороди України (Пальмова гілка, СІЛЬ тощо).
Автор розповідає про Vovcook:
Ця книга про любов.
Про любов до їжі. Про любов до подорожей. Про любов до своєї роботи. Про любов до локальних продуктів. Про любов до людей, для яких я кожен день готую їжу.
І мені хочеться поділитися цією любов’ю з вами. Тому що без любові в цьому світі нічого не має сенсу.
Всередині книги ви знайдете 50 перевірених рецептів культових страв з 2009 до 2021 року з фотографіями він найкращих food і fashion фотографів. А також проєктні креслення існуючих ресторанів, дивовижні ілюстрації, яскраві колажі та навіть комікс про вино.
Vovcook book – універсальна книга, яка неодмінно сподобається кухарям і майбутнім рестораторам, людям, які колекціонують книги та тим, хто закоханий у їжу, їсть смачно і свідомо та обожнює магію ресторанів.
Вартість книги у футлярі з автографом – 4000 грн. Також можна придбати відеокурс за 8000 грн або все разом за 11000 грн.
Заведения на Подоле: кафе и рестораны, которые стоит посетить