Кухня:
Грузинська
Тип:
Ресторан
5
Київ, пр. Лобановського 6А
Троє шефів і ви — бачимось 28 лютого вечеряти на другому поверсі @100rokivtomuvpered.
З літа заготували на фермі всякого: соковитого, хрумкого і яскраво смакового. Аби улюблені — шеф-кухар нашого ресторану Ілля Кунтий @horngry_chef і головна ферментаторка Оля Харченко @olya_kharchenko, а з ними й шеф Євген @klopotenko — приготували шість з половиною страв.
Оля заферментувала урожай, то зараз наші томінамбур і цукровий буряк смакують геть по-новому.
Ми дуже вражені! Хочемо зібрати гостей на вечерю, щоб розділити ці емоції.
Від смаку, ідей трьох шефів і праці великої команди протягом року: від зернята і свіжого чорнозему після грози до страви на столі. Придбати квиток можна на нашому сайті.
Ділимось посиланням в описі профілю.