Ресторан «17.804. Indonesian Social Kitchen» розмістився на Великій Васильківській у центрі столиці, недалеко від станції метро «Олімпійська». 
У меню представлені традиційні індонезійські страви, які готує за автентичними рецептами шеф-кухар і співвласник ресторану Еко Коеспрананто. 
Серед фірмових страв ресторану відзначають: 
	
		смажений рис з куркою, креветками, яйцем і оригінальними соусами «Насі-горенг», 
		пряний суп з кокосовим молоком, креветками, рисовою локшиною, паростками пшениці... 
                        Ресторан «17.804. Indonesian Social Kitchen» розмістився на Великій Васильківській у центрі столиці, недалеко від станції метро «Олімпійська».
У меню представлені традиційні індонезійські страви, які готує за автентичними рецептами шеф-кухар і співвласник ресторану Еко Коеспрананто.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- смажений рис з куркою, креветками, яйцем і оригінальними соусами «Насі-горенг»,
- пряний суп з кокосовим молоком, креветками, рисовою локшиною, паростками пшениці, базиліком і пастою з бобів «Лакса»,
- молодого ягняти на дерев'яних паличках «Сатай»,
- тартар з тунця.
Крім того, у теплу пору року можна розташуватися на літній терасі.
Дизайнерський інтер'єр витриманий у сучасному стилі - теплі пісочні й шоколадні відтінки в оформленні, шкіряні крісла і м'які дивани графітового відтінку, оздоба з натурального дерева, шкіри й металу.
 
         
               
                       
                           Бiзнес-ланч
Бiзнес-ланч