У Шевченківському районі Києва розмістився концерт-хол «Allegro Hall».
Заклад являє собою багатофункціональне і сучасне приміщення, де часто проходять розважальні шоу-програми, бенкети й фуршети, випускні вечори, корпоративні заходи, весільні, сімейні та дитячі свята, конференції, форуми, семінари.
У концерт-холі, який вміщує до 800 гостей, обладнана сцена-трансформер, гідравлічна сцена, а також встановлено професійне звукове та світлове обладнання.
У меню ресторану представлені популярні страви європейської кухні. Гості можуть замовити холодні закуски, салати, гарячі страви, закуски, супи, гарніри, домашню пасту, основні страви з м'яса, птиці, риби та десерти.
Фірмовими позиціями меню ресторану «Allegro Hall» вважаються:
- тар-тар з тунця в соусі баттер з ікрою летючої риби,
- ростбіф з телятини зі свіжим інжиром і яблучними чіпсами,
- теплий салат з гребінця і руколи,
- салат «П’ємонтезі» з копченою качиною грудкою, малиною, полуницею та сиром моцарела,
- рулети з сьомги-гриль під ікорним соусом,
- бургундські равлики на картопляному пюре,
- морські гребінці з трюфельним медом і мікс-салатом,
- крем-суп з лосося зі шпинатом і лисичками,
- спагеті з беконом і грибами,
- стейк з чилійського сібаса з соусом «Форестьєр»,
- філе дорадо з фуа-гра,
- міньйон з телятини з фуа-гра і баклажановим топінадом,
- спинка кролика з картоплею дофін і вишневим соусом,
- каре ягняти на овочевому тюрбані з соусом бордо.
У «Allegro Hall» на постійній основі проходять шоу-програми європейського рівня у форматі "Dinner Show".