У самому центрі Києва на Подолі, на перетині вулиць Петра Сагайдачного та Андріївської, розмістився ресторан «ARGENTINA GRILL» однойменної мережі закладів.
До послуг гостей літній майданчик з десятиметровою контактною барною стойкою й основний зал ресторану з відкритою кухнею.
Інтер'єр закладу виконаний в яскравому бірюзовому кольорі з цегляним мурованням стін, дизайнерськими люстрами й класичним піаніно.
Гордістю ресторану є справжній аргентинський вугільний гриль «Parilla», на якому кухарі-асадори готують страви з м'яса, овочів і морепродуктів. У закладі представлено основне й асадо меню, в якому гості знайдуть широкий асортимент стейків, приготованих на відкритому вогні.
Серед фірмових страв «ARGENTINA GRILL» відзначають:
- скерт стейк,
- густий крем-суп із запеченого гарбуза й кукурудзи,
- бешамель з солодкої кукурудзи з ваніллю, хвостами креветок і пармезаном з маслом чоризо,
- ковбаски з мармурової телятини з трюфелем під вершковим соусом,
- пряний салат з ростбіфом, овочами й зеленню,
- салат з томленою качкою, в'яленою аргентинською сливою й волоським горіхом,
- кальмари-гриль з томатною сальсою і брускетою,
- морський карась в глазурі, запечений на грилі,
- запечені свинячі ребра «Asado» в гострій глазурі манго-халапеньйо,
- шоколадно-карамельний тарт з ліщиною і морозивом.
У барній карті представлені натуральна кава, фруктові та трав'яні чаї, фреші, напої власного приготування - сангріта, лимонад, березовий сік з журавлиною, коктейлі, пиво, текіла, віскі, а також вина Аргентини, Франції, Іспанії, Італії, Південної Африки.