Ресторан «Балалайка» розмістився на бульварі Вацлава Гавела в Солом'янському районі Києва.
У розпорядженні гостей затишний бар, а також просторий бенкет-хол, місткістю 140 запрошених і затишний віп-зал, розрахований на 30 гостей.
Інтер'єр бару виконаний у сучасному стилі - сріблясто-сірі відтінки в оформленні, шкіряні дивани, лаконічні меблі та оздоблення з натурального дерева.
У меню представлений широкий асортимент популярних страв європейської та української кухонь.
Щоранку тут подають комплексні сніданки. Крім цього, відвідувачі можуть замовити холодні закуски, салати, закуски до пива, домашні вареники з різними начинками, перші страви, гарніри, гарячі сковорідки, бургери, сендвічі, основні страви та десерти.
Фірмовими позиціями меню «Балалайки» вважаються:
- салат «Цезар» з курячим філе і беконом, сир-фрі з соусом «Тар-тар»,
- курячі палички з медово-гірчичним соусом,
- вареники з картоплею та грибами,
- м'ясна солянка,
- клаб-сендвіч з беконом і картоплею фрі,
- філе лосося під ікорним соусом,
- паста «Карбонара» з беконом і пармезаном,
- свинячі медальйони під грибним соусом,
- деруни зі сметаною,
- десерт від шефа.
Серед напоїв гості знайдуть асортимент кавоміксів, різні сорти чаю, зокрема авторський, а також какао, гарячий шоколад, смузі й фреші.
Барна карта закладу містить асортимент елітного міцного алкоголю, розливне і пляшкове пиво, класичні коктейлі, а також вина Італії, Грузії, Чилі.