Кафе «Барбарис» входить до складу готелю з однойменною назвою, який розмістився в Дніпровському районі Києва, на вулиці Євгена Сверстюка.
У меню гостям представлені популярні страви європейської, італійської, кавказької та української кухонь. Кухарі готують перші й основні страви, пасту, холодні й гарячі закуски, салати, гарніри, соуси, десерти.
Родзинкою меню вважаються страви з м'яса, птиці, риби й овочів, які запікають на відкритому вогні. За допомогою мангала відвідувачам готують шашлик зі свинини, телятини, сома, курки, люля-кебаб зі свинини, баранини, птиці, гриль-лаваш і лаваш з сулугуні.
У ранковий час у кафе можна замовити комплексні сніданки, а вдень тут подадуть ланчі.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- грибний крем-суп з вершками й печерицями,
- кавказький хаш,
- судака, тушкованого з грибами й помідорами,
- медальйони з телятини в кисло-солодкому соусі,
- філе телятини а-ля крем,
- жульєн з язиком і грибами,
- деруни зі шкварками,
- салат з малосольним лососем, помідорами, огірками, крутонами, сиром пармезан і соусом «Тисяча островів»,
- салат з телячою вирізкою су-вид, крутонами, кунжутом, овочами й соусом «Базилік»,
- шоколадний брауні.
У закладі працює власна служба доставляння їжі.