У Солом'янському районі Києва, на вулиці Митрополита Василя Липківського, розмістився пивний паб «Barrel Pub».
Гостям представлено асортимент фірмового світлого, нефільтрованого, темного, золотого, живого пива, а також виноградний, чорничний і вишневий ель, українське і європейське пиво на розлив і в пляшках.
Велика карта бару також містить міцний алкоголь, коктейлі, вина Італії, Іспанії, Франції, Чилі, Південної Африки. Меню «Barrel Pub» складається з великого вибору популярних страв європейської, італійської та української кухонь.
У пабі готують стартери, пивні снеки, гарячі закуски, супи, салати, піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, бургери, хачапурі, пельмені, пасту, основні страви з м'яса і риби, гарячі сковорідки, гарніри, випічку і десерти.
Уранці відвідувачі можуть замовити комплексні сніданки, а в обідній час у пабі подають бізнес-ланчі.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- салат від шефа з філе барабульки, апельсином, грейпфрутом, вершковим сиром в кунжуті й медово-гірчичним соусом,
- український борщ з пампушками й ребром свинини,
- гарячу сковорідку «Від пивовара» з язиком, смаженою свининою, беконом, сосисками, картоплею, цибулею і тушкованою капустою,
- піцу «Палермо» з шинкою, печерицями, ковбасками, курячим філе, зеленню і сметанковим соусом,
- медальйони зі свинини під вершково-грибним соусом,
- медальйони з телятини «Харлей Девідсон» у беконі, смажені на грилі,
- татарські чебуреки з картоплею, беконом і копченим сиром,
- штрудель з яблуками.
Вечорами щоп'ятниці й щосуботи в закладі грають живу музику.