У самому центрі Києва, на Великій Васильківській, міститься одна з кондитерських-пекарень «Dolceteka Bassano».
Дизайнерський інтер'єр оформлений у пастельних кремових, білих, пісочних і сірих відтінках.
У залах цегляне муровання, лаконічні меблі, оздоба з натурального дерева, велика кількість живої зелені й великі вітрини з продукцією закладу.
Особливістю «Dolceteka Bassano» є наявність власної пекарні та кондитерського цеху, де виготовляють традиційні французькі та італійські солодощі, цукерки, мармелад і морозиво, а також випікають хліб, круасани, тістечка.
Усі десерти й випічку готують самостійно з натуральних інгредієнтів.
У меню представлений асортимент зефіру, меренги, мармеладу, цукерок, а також чизкейки, суфле, капкейки, торти, штруделі, круасани.
Крім цього, у закладі готують комплексні сніданки.
У меню передбачені супи, салати, сендвічі-паніні й кілька основних страв.
Фірмовими стравами меню вважаються:
- паніні з індичкою і хумусом,
- салат «Цезар» з курячим філе на грилі,
- вершковий круасан,
- вишневий штрудель,
- сирний штрудель зі шпинатом,
- малиновий чизкейк,
- торт «Естерхазі»,
- ягідні тарталетки.
У карті напоїв є всілякі кавові коктейлі, а в барній карті представлені нішеві італійські вина.