Ресторан середземноморської кухні «BENJAMIN'S» розмістився в Печерському районі Києва, на бульварі Лесі Українки.
Заклад пропонує своїм гостям широкий асортимент популярних страв середземноморської, ліванської, турецької, ізраїльської кухонь.
Меню містить асортимент закусок, піцу з дров'яної печі з різними начинками, устриці й плато з морепродуктами, салати, супи, основні страви м'яса, риби й морепродуктів, гарніри та десерти.
Із закусок в ресторані відвідувачі можуть замовити єрусалимський хліб, спечений у дров'яній печі - бейгл, піта й шабатна хала, середземноморське мезе - хумус, баба гануш, тхіна й помідорна сальса (хумус тут подають з грибним рагу або посіченим ягням на вибір), тартар з телятини, лосося з манговим чатні, тунця з авокадо, карпачо з телятини з трюфельною олією або з лососем.
Серед фірмових позицій меню «BENJAMIN'S» також відзначають:
- турецьку піцу «Лахмаджун» з бараниною,
- севанський рибний кебаб з міксом зелені, овочами й аранчині,
- бурату з томатами чері,
- салат «Олів'є» з камчатським крабом,
- крем-суп з печених баклажанів,
- азіатський суп у стилі Том Ям з рисовою локшиною,
- єрусалимський плов,
- казанок мідій з білим винним соусом і овочами,
- чорноморські рапани у вершково-часниковому соусі,
- морський лаврак з кремом з пастернаку і сальсою із зеленої квасолі,
- рибний кебаб з дорада,
- ньокі зі шпинатом і соусом «Бер Блан».
Для ласунів представлена десертна карта, в якій зазначають лавандовий крем з еклерами й карамельний фондан з білим шоколадом.
Серед напоїв представлена ексклюзивна коктейльна карта.
Інтер'єр ресторану виконаний у пастельних бежевих відтінках, з зеленим відтінком меблів і акцентом на оригінальному освітленні з люстрами з металевої сітки мідного і золотого кольорів.