«Бістро Пекаря» - це мережа сімейних ресторанів, один з яких розмістився в селі Нові Петрівці.
У розпорядженні гостей заміського ресторану основний і бенкетний зали, а також простора літня тераса. Спеціально для маленьких гостей обладнана дитяча ігрова кімната, а також працюють аніматори. Затишний інтер'єр дизайнери оформили в сучасному стилі - теплі відтінки бежевого, пісочного й оливкового, цегляне муровання стін, колони, м'які крісла та дивани, меблі та оздоблення з натурального дерева, дзеркала в рамах, жива зелень.
Основу меню ресторану складають популярні й авторські страви італійської та європейської кухонь. Акцент зроблено на широкому асортименті свіжої випічки, хліба і солодкої випічки.
Гості можуть покуштувати різних різновидів хліба:
- білий «Чіа» з насінням гарбуза, чіа, льону і куркумою або білий хліб «Карото» з морквою, насінням льону та соняшника,
 - білий «Селянський» хліб з сезамом, льоном і маком,
 - темний «Спельта» з буряком і насінням соняшника,
 - сірий «Грехемський» на житньому борошні,
 - темний солодовий «Швейцарський» і заварний з кмином за литовським рецептом.
 
Родзинкою закладу вважається аргентинський гриль, на якому запікають м'ясні та рибні страви. Гості можуть замовити медальйони з телятини під вершково- трюфельним соусом, каре телятини, стейк Рибай, каре новозеландського ягняти, а також лосося з цукіні й томатами, морського окуня з в'яленими томатами й оливками, дорадо-гриль.
Крім цього, у меню представлені закуски, салати, соуси й гарніри, перші страви, піца, домашня паста, равіоллі, страви для великої компанії, свіжоспечений хліб, устриці.
До фірмових страв відносять:
- теплий салат з телятиною та овочами,
 - салат з лососем і авокадо,
 - борщ «Від пекаря»,
 - томатний суп з морепродуктами,
 - піцу з креветками, кальмарами й мідіями,
 - неаполітанську піцу з прошуто кото і білими грибами,
 - тальятеле з креветками, мідіями й кальмарами,
 - спагеті з телятиною і білими грибами,
 - равіолі з кроликом,
 - запечені в тісті з вершково-трюфельним соусом,
 - качку в апельсиновому соку,
 - лопатку ягняти з томатами та оливками,
 - тартар з телятини з в'яленими томатами,
 - торт «Київський». 
 
При ресторані працює сирна та м'ясна лавки, а також винний бутик.
У винній карті представлені вина Італії, Німеччини, Франції, Іспанії, Новій Зеландії, Чилі, Словенії, США.
        
              
                      
                          
Банкетна зала