У Березівці під Києвом, на трасі «Київ-Житомир», розмістився сімейний ресторан «Бістро Пекаря».
Тут гостям представлено широкий асортимент популярних страв європейської та італійської кухонь, які готують за традиційними й авторськими рецептами. Основний акцент зроблено на свіжій випічці й піці.
Гості можуть покуштувати різних різновидів хліба - білий «Чіа» з насінням гарбуза, чіа, льону і куркумою або білий хліб «Карото» з морквою, насінням льону та соняшника, білий «Селянський» хліб з сезамом, льоном і маком, темний «Спельта» з буряком і насінням соняшника, сірий «Грехемський» на житньому борошні, темний солодовий «Швейцарський» і заварний з кмином за литовським рецептом.
Також особливістю закладу вважається аргентинський гриль. На відкритому вогні в ресторані запікають:
- медальйони з телятини під вершково-трюфельним соусом,
- каре телятини й новозеландського ягняти,
- стейк Рибай,
- свинячі ребра BBQ,
- свинячий ошийок,
- курчати теріяки,
- качку, карамелізовану з мандаринами,
- чорний трюфель,
- мідії у винному соусі,
- кальмари в томатному соусі,
- креветки по-тосканськи зі шпинатом, вершковим соусом і сушеними томатами.
Для ласунів випікають фірмовий торт «Київський», пана-коту з маракуєю, чизкейк з солоною карамеллю, пиріг з фісташками, з інжиром і мигдалем, з чорницею, а також круасани.
Крім цього, у меню є закуски, салати, устриці, брускети, свіжоспечений хліб, перші страви, піца, домашня паста і равіолі, страви для компанії, гарніри та соуси.
Фірмовими позиціями вважаються:
- брускети з лососем і руколою,
- тартар з телятини з в'яленими томатами,
- теплий салат з качкою і свіжим шпинатом,
- салат з лососем і авокадо,
- борщ «Від пекаря»,
- томатний суп по-тосканськи з морепродуктами,
- чорна піца з креветками, кальмарами й мідіями,
- піца з прошуто крудо, прошуто кото і салямі пепероні,
- тальятеле з креветками, кальмарами й мідіями,
- спагеті з телятиною і білими грибами,
- равіолі з кролика, запечені у тісті з вершково-трюфельним соусом,
- качка в апельсиновому соусі,
- лопатка ягняти з томатами й оливками,
- індичка, запечена з шафрановою грушею,
- перепілки, фаршировані білими грибами й панчетою.
Затишний інтер'єр ресторану виконаний у стилі сучасної класики - теплі кавові, оливкові й теракотові відтінки, м'які крісла й невеликі диванчики, меблі зі світлих порід дерев, приглушене світло абажурів.