Один із заміських ресторанів мережі закладів «Бістро Пекаря» розмістився в селі Глеваха під Києвом.
До послуг гостей просторі основний і бенкетний зали, а також крита літня тераса. Спеціально для маленьких гостей обладнана дитяча ігрова кімната і майданчик, а для дітей старшого віку відкрита ігрова кімната з приставками Sony PlayStation і віртуальними окулярами.
Велике меню пропонує популярні й авторські страви італійської та європейської кухонь. Основний акцент зроблено на свіжоспеченому хлібі, булочках, піці, а також пастах і равіолі, які готують на основі італійських продуктів.
Гості можуть покуштувати різних різновидів хліба - білий «Чіа» з насінням гарбуза, чіа, льону і куркумою або білий хліб «Карото» з морквою, насінням льону та соняшника, білий «Селянський» хліб з сезамом, льоном і маком, темний «Спельта» з буряком і насінням соняшника, сірий «Грехемський» на житньому борошні, темний солодовий «Швейцарський» і заварний з кмином за литовським рецептом.
Щоранку в ресторані подають комплексні сніданки на вибір. Крім цього, відвідувачі можуть замовити закуски, салати, перші страви, страви для великої компанії, гарніри, соуси, десерти.
Родзинкою меню вважається асортимент страв, запечених на аргентинському грилі:
- медальйони з телятини під вершково-трюфельним соусом,
- каре телятини й новозеландського ягняти,
- стейк Рибай,
- свинячі ребра BBQ,
- свинячий ошийок,
- курчати теріяки,
- качку, карамелізовану з мандаринами,
- чорний трюфель,
- мідії у винному соусі,
- кальмари в томатному соусі,
- креветки по-тосканськи зі шпинатом, вершковим соусом і сушеними томатами.
- брускети з лососем і руколою,
- тартар з телятини з в'яленими томатами,
- теплий салат з качкою і свіжим шпинатом,
- салат з лососем і авокадо,
- борщ «Від пекаря»,
- томатний суп по-тосканськи з морепродуктами,
- чорна піца з креветками, кальмарами й мідіями,
- піца з прошуто крудо, прошуто кото і салямі пепероні,
- тальятеле з креветками, кальмарами й мідіями,
- спагеті з телятиною і білими грибами,
- равіолі з кролика, запечені у тісті з вершково-трюфельним соусом,
- качка в апельсиновому соусі,
- лопатка ягняти з томатами й оливками,
- індичка, запечена з шафрановою грушею,
- перепілки, фаршировані білими грибами й панчетою.
Для ласунів випікають фірмовий торт «Київський», пана-коту з маракуєю, чизкейк з солоною карамеллю, пиріг з фісташками, з інжиром і мигдалем, з чорницею, а також круасани.