Ресторан «Брамс» розмістився в Голосіївському районі Києва, на вулиці Ломоносова. Заклад займає перший і нульовий поверх і складається з двох зон.
Дизайнерський інтер'єр виконаний у сучасному стилі з елементами лаконічного японського стилю: дерев'яні балки на стелі, оригінальні керамічні світильники, масивні столи з натурального дуба, дивани, оббиті лляною тканиною шоколадних відтінків. Просторі приміщення витримані в теплих пісочних і стриманих сірих відтінках.
Для маленьких гостей передбачена окрема ігрова зона.
Кухня в стилі Multi-Cuisine пропонує відвідувачам широкий асортимент популярних страв європейської, італійської, ліванської, кухонь.
У ранковий час тут готують комплексні сніданки, зокрема фірмовий сніданок «Брамс» з телятиною, беконом, овочами й чіабатою.
У меню гості знайдуть асортимент перших і основних страв, холодні й гарячі закуски, салати та традиційні італійські страви, десерти. Для дітей розроблено спеціальне дитяче меню.
Фірмовими стравами ресторану «Брамс» вважаються:
- брускети з томатами, моцарелою і соусом песто,
- тартар з телятини,
- фуа-гра з грушею і карамелізованою цибулею,
- баклажани з моцарелою і в'яленими томатами,
- теплий салат з морепродуктами,
- салат з гарбузом і авокадо,
- стейк Рибай з соусом барбекю,
- каре телятини з соусом з білих грибів,
- свинина з гарбузовим пюре і в'яленими томатами,
- різото з морепродуктами,
- філе сібаса з овочевим рататуєм,
- піца з грушею і сиром дорблю,
- гострий суп з бараниною.
У карті напоїв є фірмові кавові мікси та домашні чаї, а в алкогольній карті акцент зроблено на асортименті міцного алкоголю й авторських коктейлях.