Кафе «Breakwater Cafe» міститься на території вейк-клубу «Breakwater», який стоїть у Деснянському районі Києва, на Трухановому острові.
До послуг гостей закладів катання на вейк-бордах по власній трасі, баня з парною, тематичні семінари, майстер-класи від іменитих спортсменів, танцювальні вечірки.
У меню кафе «Breakwater Cafe» представлено широкий асортимент популярних страв європейської кухні. У ранковий час гості можуть замовити комплексні сніданки.
Також у кафе готують салати, гамбургери, сендвічі, брускети, лаваш роли, шаурму й круасани, супи, основні страви, гарніри, десерти. Увагу гостей сфокусовано на стравах, які готують на грилі.
У «Breakwater Cafe» можна замовити сир сулугуні «Феновані» в листковому тісті на мангалі, сир Халумі, шашлик зі свинини, свинячу вирізку гриль, шашлик з телятини або з курячого філе, курчати на грилі, лосося, скумбрію або форель, запечену на грилі.
До страв гриль кухарі готують кілька варіантів легких салатів - «Овочевий», «Капустяний», «Весняний», «Болгарський», мікс салатів з халумі й насінням.
Також серед фірмових страв закладу відзначають:
- салат від шефа з лососем, крем-сиром, болгарським перцем-гриль, кунжутом й авокадо під соусом Теріякі,
- сендвіч з тунцем,
- гамбургер по-техаськи,
- рибну юшку,
- різото з білими грибами,
- спагеті з телятиною і томатним соусом,
- пене з овочами й куркою,
- десерт «Пташине молоко а-ля Breakwater з вишнею».