У самому центрі Києва, на вулиці Січових Стрільців, розмістився заклад мережі «Carnivora», яке працює у форматі гриль-бару та магазину свіжого фермерського м'яса.
Головною особливістю «Carnivora» вважається наявність спеціальної холодильної кімнати, яку гості можуть побачити з основного залу, де також можна простежити процес роботи м'ясника.
В асортименті свіже м'ясо від українських фермерів - свинина, яловичина, індичка, баранина, курчата.
При купівлі м'яса гості можуть попросити його нарізати, замаринувати, перекрутити на фарш. Також у магазині продають хліб на живій заквасці, натуральну соняшникову олію, а також спеції й соуси. У меню гриль-бару представлено асортимент страв європейської кухні.
Відвідувачі можуть замовити бургери, брускети, млинці, супи, паштети, домашні соління, ковбаси, шаурму, пироги з різними начинками, ростбіф, буженину, м'ясні делікатеси.
Усі страви меню готують “з-під ножа”. Їжу можна замовляти на винос.
Серед фірмових позицій меню «Carnivora» відзначають:
- пиріг з індичкою і чорносливом,
- свинячі ребра-гриль,
- люля-кебаб з телятини,
- шаурму в ліванському лаваші з фермерської курки з салатом.